Ντυμένη στα ασημί από πάνω μέχρι κάτω - Δεκάδες αντιδράσεις με την νέα εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη

Έκλεψε ξανά όλα τα βλέμματα στην Μύκονο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ντυμένη στα ασημί από πάνω μέχρι κάτω - Δεκάδες αντιδράσεις με την νέα εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη

Στην Μύκονο βρίσκεται αυτές τις μέρες η Μαρίνα Πατούλη, τόσο για τις καλοκαιρινές της διακοπές, όσο και για επαγγελματικές υποχρεώσεις, μιας και πριν λίγο καιρό άνοιξε στο νησί το δικό της κατάστημα με ρούχα -δείτε το εδώ-.

Η Πρόεδρος της UNESCO διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο και αυτό επιβεβαιώνεται καθημερινά από τις αναρτήσεις της, όπου την βλέπουμε συνεχώς να λάμπει και να χαμογελά.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη ντυμένη στα ασημί

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η Μαρίνα Πατούλη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο μέσα από το κατάστημά της, φορώντας κυριολεκτικά τα πάντα σε ασημί αποχρώσεις, προκειμένου να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές της, με αφορμή την χθεσινή 17/7 ονομαστική της εορτή.

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την αγαπη σας κ τις αμέτρητες ευχές σας για την ονομαστική μου γιορτή !!!Σας αγαπώ!❤️», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Αρετουσάριστο υλικό της με "καυτά" μαγιό

Μπορεί να έχει χωρίσει επίσημα με τον Γιώργο Πατούλη εδώ και αρκετούς μήνες, ωστόσο η Μαρίνα Πατούλη διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της και αυτό επιβεβαιώνεται καθημερινά.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά, η ίδια πριν μερικές μέρες άνοιξε το δικό της κατάστημα με ρούχα στην Μύκονο -δείτε εδώ πλάνα-, ενώ όσον αφορά τα προσωπικά, φημολογείται πως έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του επιχειρηματία και συνεργάτη της, Βλάσση Χολέβα.

Όπως όμως κι αν βρίσκεται σε ψυχολογική κατάσταση, η Μαρίνα Πατούλη δεν παραλείπει ποτέ να φροντίζει την εμφάνισή της και πάντα όπου κι αν πηγαίνει ξέρει πως να προκαλεί πανικό, αν και το τελευταίο διάστημα η απώλεια των κιλών της είναι φανερά και ενδεχομένως και ανησυχητική.

Μάλιστα, το Youweekly.gr, βρήκε και σας παρουσιάζει κάποιες φωτογραφίες από κοινές διακοπές της ίδιας με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη, ο οποίος καμάρωνε που την είχε στο πλευρό του. Οι αναλογίες της ζαλίζουν και αν και 54 ετών, ρίχνει άνετα κάτω 20αρες με το σώμα της!

Μαρίνα Πατούλη

Μαρίνα Πατούλη αρετουσάριστες

Μαρίνα Πατούλη φωτογραφίες

Μαρίνα Πατούλη μπικίνι

Μαρίνα Πατούλη μπικίνι φωτογραφίες