Σάλος με Βρισηίδα και Μαρτίκα - Το δημοσίευμα από την Μύκονο που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Η απάντησή τους σχετικά με τον «άγριο» καυγά που γράφτηκε πως είχαν

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Σάλος με Βρισηίδα και Μαρτίκα - Το δημοσίευμα από την Μύκονο που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Δεν τους έχουν αφήσει σε ησυχία σε αυτές τις διακοπές η αλήθεια είναι, και κάποια στιγμή θα ερχόταν το ξέσπασμά τους. Ο λόγος για την Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Σπύρο Μαρτίκα, οι οποίοι κατακλείστηκαν αυτές τις μέρες από σχόλια ατόμων σχετικά με το πρώτο τραπέζι τους σε μαγαζί που εμφανίστηκε ο Βέρτης, αλλά και έπειτα, με τις εικασίες και τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για άγριο καβγά στα σοκάκια της Μυκόνου.

Η απάντηση της Βρισηίδας Ανδριώτου και του Μαρτίκα

Η Βρισηίδα Ανδριώτου λοιπόν, θέλησε να πάρει θέση δημοσία, με αφορμή άρθρο, διαψεύδοντας το συγκεκριμένο δημοσίευμα, γράφοντας με νόημα: Τον κόσμο δύσκολα τον κοροϊδεύεις. Λυπάμαι για τα ψέματα που διαδίδετε».

 Η οργισμένη ανάρτηση της Βρισηίδας Ανδριώτου για τα δημοσιεύματα με τον άγριο καυγά της στη Μύκονο

"Καταπέλτης" ο Σπύρος Μαρτίκας μετά τα σχόλια για τις διακοπές στη Μύκονο

Το αγαπημένο ζευγάρι, Βρισηίδα Ανδριώτου και Σπύρος Μαρτίκας, περνούν τις διακοπές τους μαζί στην Μύκονο και πολύ αγαπημένοι, ωστόσο ο γνωστός φαρμακοποιός, το πρωί της Κυριακής 17/7, έκανε μία δημοσίευση στην οποία απαντά για τα όσα σχολιάστηκαν αρνητικά από κάποιους χρήστες και ιδιαίτερα η έξοδός τους στη συναυλία του Νίκου Βέρτη στο νησί των ανέμων, όπου το πρώτο τραπέζι στο οποίο κάθισαν, κόστιζε σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν όλοι 15.000 ευρώ.

«Αγαπημένοι μας φίλοι! Ευχαριστούμε και τους υπεύθυνους της συναυλίας του Βέρτη για την θέση που μας φιλοξένησε πληρώνοντας τα ελάχιστα που θα είχαν τη δυνατότητα όλοι μα όλοι να συμμετέχουν. Ευχαριστώ προσωπικά το γαμπρό μου για τη φιλοξενία του! Ευχαριστούμε όλους τους φίλους μας στη Μύκονο για την αγάπη και την εκτίμηση τους!

Έξι μήνες ζήσαμε πολύ δύσκολα, πέντε μέρες στη Μύκονο νομίζω ήταν ανακούφιση για εμάς! Σας υποσχόμαστε ότι δεν θα απογοητεύσουμε κανέναν! Επιστρέφουμε να εκπληρώσουμε κάθε υπόσχεση μας! Παρακαλούμε όλα τα site που παρακολουθούν τις εξελίξεις να εκφράζονται με ειλικρίνεια για να μην προσβάλουν με ανακριβείς πληροφορίες την υπόληψή μας θυσιάζοντας μας στο βωμό του κέρδους τους! Σας ευχαριστούμε όλους!».

Η απάντηση του Σπύρου Μαρτίκα μετά τα σχόλια για τις διακοπές του στη Μύκονο