Ο Κωστής Μαραβέγιας δέχθηκε πρόταση γάμου και όχι από την Τόνια Σωτηροπούλου - Η ξεκαρδιστική αντίδραση του τραγουδιστή

Δείτε την απάντηση του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Κωστής Μαραβέγιας δέχθηκε πρόταση γάμου και όχι από την Τόνια Σωτηροπούλου - Η ξεκαρδιστική αντίδραση του τραγουδιστή

Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας πριν από περίπου εννιά μήνες και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Παρόλο που είχαν επιλέξει να κρατήσουν τη στιγμή αυτή, δεν κράτησαν εντελώς απλή την τελετή και τις εμφανίσεις τους, ειδικότερα αν σκεφτεί κανείς πως η ηθοποιός άλλαξε και δύο νυφικά. Κάποιοι, όμως, μάλλον δεν θέλουν να θυμούνται αυτό το γεγονός και προκαλούν με τις ερωτήσεις του.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής πραγματοποίησε ένα Q&A στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και άφησε τον κόσμο να τον ρωτήσει οτιδήποτε ήθελε. Μία κοπέλα, έτσι, βρήκε την ευκαιρία να τον ρωτήσει εάν θέλει να τον παντρευτεί, αδιαφορώντας για την ήδη υπάρχουσα σύζυγό του. Εκείνος απάντησε με χιούμορ και το προσπέρασε. Βέβαια, σαν ζευγάρι έχουν αποδείξει πως αυτά δεν τους πτοούν και τους δίνουν την αφορμή να "πειράζονται" μεταξύ τους.

Η πρόταση γάμου στον Κωστή Μαραβέγια από θαυμάστρια

«Κωστή θα με παντρευτείς;», ήταν η ερώτηση που δέχθηκε, με εκείνον να απαντά με φωτογραφία της γυναίκας του: «Να ρωτήσω τη σύζυγο».

Κωστής Μαραβέγιας

«Είμαστε πολύ συγκινημένοι που...»

Το μεσημέρι της Τετάρτης 22/6 ο Κωστής Μαραβέγιας βρέθηκε καλεσμένος στο «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για όλους και για όλα. Ενώ δεν απέφυγε να μιλήσει και για την εκλεκτή της καρδιάς του, Τόνια Σωτηροπούλου, αλλά και την μετακόμιση στο νέο τους σπίτι.

«Είναι η πρώτη φορά που κάνω τόσο μεγάλη μετακόμιση. Η πρώτη ήταν που πήρα λίγα πράγματα και δοκιμάσαμε να μείνουμε μαζί. Όταν όμως περνάνε τα χρόνια, συσσωρεύονται αντικείμενα εκτός από αναμνήσεις. Όταν μετακομίζεις μέσα στο καλοκαίρι και πρέπει να κάνεις διαλογή δε γίνεται.

Τα παίρνεις όλα και λες βλέπουμε. Δε θέλει άγχος η τακτοποίηση σε ένα νέο σπίτι. Σήμερα είμαστε πολύ συγκινημένοι γιατί θα έρθει μετά από 20 μέρες το ψυγείο» αποκάλυψε ο Κωστής Μαραβέγιας.