Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Είναι σχεδόν οριστικό - Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του Γιάννη Μπέζου

Όπως όλα δείχνουν θα τον δούμε στην τηλεόραση σε νέο ρόλο

Είναι σχεδόν οριστικό - Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του Γιάννη Μπέζου
News 18.07.2022 09:14
Από Youweekly Team

Πολλά έχουν γραφτεί για το τηλεοπτικό μέλλον του Γιάννη Μπέζου στην τηλεόραση αυτή τη σεζόν, πέρα από το γεγονός πως θα τον δούμε στην τρίτη σεζόν της σειράς Έτερος Εγώ. Μπορεί ο ίδιος να είχε αναφέρει σε πρόσφατες δηλώσεις του πως δεν έχει κάνει καμία κουβέντα με κανένα κανάλι, ωστόσο οι νέες πληροφορίες από το Τηλέραμα, αναφέρουν πως η εκμπομπή που φημολογούνταν πως θα κάνει, ίσως γίνει.

Με δική του εκπομπή στο Open ο Γιάννης Μπέζος;

Όπως γράφεται λοιπόν, το κόνσεπτ της εκπομπής θα είναι ο ηθοποιός να υποδέχεται παρέες που θα μιλάνε για διάφορα που έχουν συμβεί στην κοινή τους πορεία, ενώ θα μοιράζονται και το πάλκο για όσα τους συνδέουν μουσικά, σε μία εκπομπή με πολύ κέφι και τραγούδι.

 Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του Γιάννη Μπέζου

«Τους γκρεμίζουμε με την πρώτη ευκαιρία»

Στο περιοδικό Esquire και στην Ραφαέλλα Ράλλη έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Μπέζος και μεταξύ άλλων, μίλησε για την καλλιτεχνική του πορεία και τη γνωριμία του με τον Τσιτσάνη.

«Ζηλέψατε» κάποια από τις δουλειές που είδατε φέτος;

Μέχρι στιγμής όχι αλλά γενικά δεν ζηλεύω, θαυμάζω. Τον θαυμασμό πρέπει να τον επαναφέρουμε. Εμπεριέχει την απορία του «πως γίνεται αυτό;» Υπάρχει μια γενική τάση από τον κόσμο να μη θαυμάζει εύκολα, θέλει αν σε φέρει προς τα κάτω, στα μέτρα του.

Όπως ξέρετε, εγώ αρνούμαι κατηγορηματικά. Θέλω να παραμείνω στα δικά μου κι όποιος θέλει μπορεί να ακολουθήσει.

Να σας το εξηγήσω πως το εννοώ: Λένε καμιά φορά γιατί δεν υπάρχουν οι μεγάλοι τραγουδιστές του παρελθόντος; Μα γιατί δεν τους θαυμάζουμε πλέον τους τραγουδιστές. Νομίζουμε ότι μπορούμε να γίνουμε σαν κι αυτούς.

Κάπως έτσι ίσως εξηγείται η αναλωσιμότητα των σύγχρονων «διασήμων»;

Ναι, δεν είναι λαϊκοί ήρωες. Λαϊκός ήρωας ήταν ο Τσιτσάνης. Αλλά, επειδή τον έχω γνωρίσει, σας βεβαιώ ότι ήταν ο πιο σνομπ άνθρωπος που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα. Δεν τον πλησίαζες, ήταν λαϊκός όμως. Που σημαίνει τι; Ότι κατέθετε την αλήθεια του κι άφησε πίσω έργο που εμείς εκ των υστέρων επαναφέρουμε.

Όποτε πονάμε, κλαίμε, χαιρόμαστε, θυμόμαστε αυτούς, όχι τους σημερινούς. Αυτούς τους «για την ευχαρίστηση» τους γκρεμίζουμε με την πρώτη ευκαιρία.

Γιάννης Μπέζος

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Αρκετοί ανόητοι έχουν εμφανιστεί στο Ηρώδειο! Δεν τους έκανε καλύτερους» - Απασφάλισε ο Γιάννης Μπέζος

«Είναι συντηρητική η τηλεόραση...» - Η αντίδραση του Γιάννη Μπέζου σε ερώτηση για τον Μάρκο Σεφερλή

Share