Πιο χαμογελαστή από ποτέ - Με φλογερό κόκκινο κραγιόν η Μαρία Ηλιάκη στο πλευρό του αγαπημένου της

Κάνουν βόλτες στη Ζυρίχη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πιο χαμογελαστή από ποτέ - Με φλογερό κόκκινο κραγιόν η Μαρία Ηλιάκη στο πλευρό του αγαπημένου της

Η Μαρία Ηλιάκη επέστρεψε μαζί με την κόρη της στην Ελβετία, στο πλευρό του αγαπημένου της συντρόφου, Στέλιου Μανουσάκη, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της, Τι λες τώρα. Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της εκεί ένιωσε πως βρίσκεται στο σπίτι της και δεν φαίνεται να ξεσυνήθισε καθόλου τη ζωή εκεί. Αυτό αποδεικνύεται όλο και περισσότερο από κάθε καινούρια της ανάρτηση.

Η ίδια, δηλαδή, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε ένα βίντεο όπου προχωράει στους δρόμους της πόλης, ανέμελη, στο πλευρό του καλού της, φορώντας ένα άκρως εντυπωσιακό φόρεμα, με λευκή βάση και γαλάζια σχέδια. Το look της απογειώθηκε, όμως, με το κατακόκκινο κραγιόν που επέλεξε να βάλει στα χείλη της, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε έναν ψηλό κότσο.

Οι βόλτες της Μαρίας Ηλιάκη και του Στέλιου Μανουσάκη στην Ελβετία

«Κάνοντας την όμορφη στην τοποθεσία Ζυρίχη», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στο προφίλ της.

Μαρία Ηλιάκη

Στέλιος Μανουσάκης

«Εμείς»

Τώρα που άφησε πίσω τα άγχη της παρουσίασης, η Ηλιάκη ζει όμορφες οικογενειακές στιγμές και μάλιστα ανάρτησε και ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο με τον Μανουσάκη, όπου απεικονίζονται ρομαντικά σε ένα παγκάκι.

Προτού αποχωριστεί την Ελλάδα, στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής είχαν φροντίσει να αποχαιρετιστούν όπως πρέπει, χωρίς πολλούς συναισθηματισμούς, με λόγια εκτίμησης και αλληλοσεβασμού ο ένας για τη δουλειά και την προσωπικότητα του άλλου. Το αν θα τις δούμε και του χρόνου μαζί στο ίδιο πλατό προς το παρόν παραμένει άγνωστο.

Οι δυο τους λοιπόν περνούν το καλοκαίρι στο Χόργκεν της Ελβετίας που παρά την εποχή όπως βλέπουμε και στη φωτογραφία, ο καιρός ζητά ακόμα χειμωνιάτικη ένδυση. Ωστόσο αυτό δεν τους πτοεί και ανέβασε μια φωτογραφία τους στο λογαριασμό της στο Instagram, όπου ρεμβάζουν σε ένα παγκάκι.

«Εμείς», έγραψε και πρόσθεσε μια κόκκινη καρδιά.

Η Ηλιάκη και ο Μανουσάκης στην Ελβετία