Την έπιασε στον ύπνο - Η ξεκαρδιστική σκανταλιά του γιου της Μαντώς Γαστεράτου

Δείτε την αντίδρασή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Την έπιασε στον ύπνο - Η ξεκαρδιστική σκανταλιά του γιου της Μαντώς Γαστεράτου

Όσο η Μαντώ Γαστεράτου περιμένει με ανυπομονησία να έρθει στον κόσμο η μικρή της κόρη, με την φουσκωμένη της κοιλίτσα να κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε ανάρτησή της, ο μικρός της γιος παραμένει η μεγάλη της αγάπη και προσπαθεί να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα μαζί του, ειδικά τώρα που και οι δύο έχουν άφθονο ελεύθερο χρόνο.

Όταν, όμως, έρχεται η ώρα της ξεκούρασης, ο Γιωργάκης φαίνεται πως δεν θέλει καθόλου να κοιμηθεί και ασχολείται με τελείως διαφορετικά πράγματα. Έτσι, αφού η μητέρα του τον άφησε στο κρεβάτι του νομίζοντας ότι εκείνος βλέπει όνειρα, ο ίδιος σηκώθηκε, πήρε τους μαρκαδόρους του και ξεκίνησε να ζωγραφίζει από απλό χαρτί μέχρι και τα έπιπλα του σπιτιού, αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό. Όταν η παρουσιάστρια το αντιλήφθηκε ήταν πολύ αργά.

Η ξεκαρδιστική ανάρτηση της Μαντώς Γαστεράτου με τον γιο της

Μαντώ Γαστεράτου

Μαντώ Γαστεράτου - γιος

«Πριν γεννηθεί η μπεμπούλα μας...»

Είναι γεγονός πως σε λίγο καιρό η Μαντώ Γαστεράτου περιμένει το δεύτερο παιδί της και ανυπομονεί να το κρατήσει στην αγκαλιά της. Πρόκειται για τον δεύτερο - κατά σειρά- καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη.

Η ραδιοφωνική παραγωγός, όμως λίγο πριν γεννήσει, θέλησε να απολαύσει λίγο χρόνο με τον γιο της τον Γιώργο, που του τρέφει μεγάλη αδυναμία. Έτσι, ετοίμασε βαλίτσες και έφυγαν για την αγαπημένη τους Κύθνο για να απολαύσουν τη θάλασσα και τη μικρή χώρα του νησιού.

Κατά την επιστροφή τους, στο πλοίο, ο Γιώργος δεν ήθελε να αποχαιρετήσει την Κύθνο και η τρυφερή μαμά του έταξε ότι θα επιστρέψουν σύντομα, όπως δήλωσε με μία ανάρτηση που έκανε πριν λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Πριν γεννηθεί η μπεμπούλα μας, ήθελα να αφιερώσω χρόνο αποκλειστικά και μόνο στον Γιωργαρο μου. Έτσι τον πήρα και πήγαμε στον νησάκι μας στην Κυθνο που αγαπώ πολύ! Αγαπησε τόσο πολύ κι εκείνος το νησί, που όταν μπήκαμε στο καράβι και του είπα ότι πάμε πίσω σπίτι μας, δεν ήθελε να φύγει… του υποσχεθηκα όμως πως θα επιστρέψουμε σύντομα! Ευτυχώς τον “πόνο μας” απαλυνε κάπως ο κουλοχέρης και το ποδοσφαιρακι που είχε το πλοίο…», έγραψε στο Instagram και ανέβασε μερικές φωτογραφίες.

Μαντώ Γαστεράτου και γιος Κύθνος