Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

«Τα πανό δεν προέρχονται...» - ''Απασφάλισε'' ο Μπιμπίλας για τις διαμαρτυρίες κατά της δικαστικής απόφασης για τον Λιγνάδη

Με αφορμή την κίνηση του χορευτή Πάνου Μαλακτού σε παράσταση στην Καλαμάτα

«Τα πανό δεν προέρχονται...» - ''Απασφάλισε'' ο Μπιμπίλας για τις διαμαρτυρίες κατά της δικαστικής απόφασης για τον Λιγνάδη
News 18.07.2022 11:45
Από Δάφνη Επιθυμιάδη

Μετά την δικαστική απόφαση για τον Λιγνάδη, προκλήθηκε σάλος και οργισμένες αντιδράσεις και πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Παρασκευή 15/7, όπου απλοί πολίτες και συλλογικότητες διαδήλωσαν. Εκεί παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, μαζί με εκατοντάδες άλλους ηθοποιούς.

Πανό εναντίον της απόφασης του δικαστηρίου για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη σήκωσε σε παράσταση στην Καλαμάτα και ο χορευτής Πάνος Μαλακτός, ο οποίος εξήγησε τον λόγο για την κίνησή του αυτή.

Ο χορευτής παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Alpha Τώρα» την Δευτέρα 18/7 λέγοντας μεταξύ άλλων πως είχε πληροφορηθεί την παρουσία της Λίνας Μενδώνη στην παράσταση, και πώς δεν ήθελε να την αφήσει απλά να την απολαύσει.

«Για μένα ήταν αυτονόητο να σηκώσω το πανό», ανέφερε στην εκπομπή ο χορευτής.

Οι δηλώσεις του χορευτή Πάνου Μαλακτού και του Σπύρου Μπιμπίλα

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε επίσης στην εκπομπή σχολιάζοντας την απόφαση του χορευτή, Πάνου Μαλακτού, να σηκώσει πανό διαμαρτυρόμενος για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Τα πανό δεν προέρχονται από το ΣΕΗ. Τη λαϊκή οργή δε μπορεί να την ελέγξει κάποιος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

«Καταδικάστηκε ενώ θα έπρεπε να αθωωθεί ολοσχερώς» - Οι νέες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για την υπόθεση Λιγνάδη

Με αφορμή τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη μέχρι την εκδίκαση της έφεσης του σκηνοθέτη έναντι της καταδίκης του για δύο βιασμούς, ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, μετά την σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, μίλησε στο «Καλοκαίρι μαζί» το πρωί της Δευτέρας 18/7 και τοποθετήθηκε εκτενώς στο θέμα.

Στην εκπομπή επανέλαβε την άποψη ότι την υπόθεση σε βάρος του πελάτη του την έστησε ένα οργανωμένο κύκλωμα με πολιτικό υπόβαθρο, αναφέροντας ότι αντί να αντιδρά ο κ. Λιγνάδης στην άδικη καταδίκη που του επέβαλε το δικαστήριο, αντιδρούν άνθρωποι που έχουν παραπληροφορηθεί εσκεμμένα από στρατευμένα

«Αντί να διαμαρτύρεται ο κύριος Λιγνάδης γιατί καταδικάστηκε ενώ θα έπρεπε να αθωωθεί ολοσχερώς… Αυτό το κύκλωμα που από την αρχή κατασκεύασε αυτή την ιστορία αποδεικνύει ότι δεν ήταν μία ποινική υπόθεση. Ήταν μία οργανωμένη σκευωρία με έντονο πολιτικό υπόβαθρο»

«Είναι υπόβαθρο ανθρώπων από τον χώρο του θεάτρου, το ΣΕΗ έχει παίξει μεγάλο ρόλο. Ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει κατηγορηθεί για 6 βιασμούς, εκ των υστέρων παραμένουν 4, εκ των υστέρων παραμένουν 2. Θα έπρεπε να γνωρίζετε και τους βιασθέντες. Υπάρχει μία παραπληροφόρηση ότι ο κύριος Λιγνάδης είναι βιαστής».

«Στην Ελλάδα όπως σε όλες τις δημοκρατικές χώρες θεωρείται κάποιος ότι έχει διαπράξει ένα έγκλημα όταν έχει καταδικαστεί αμετακλήτως»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Κλειδώστε τα ανήλικα σπίτι» - Πυρ και μανία η Ιωάννα Παλιοσπύρου κατά του Δημήτρη Λιγνάδη

''Είχε τύχει να συνεργαστώ μαζί του κι έφυγα από παράσταση '' - Ο Λευτέρης Ελευθερίου αποκαλύπτει για τον Λιγνάδη

Share