Κορμί λαμπάδα στα 55 της η Ταμίλα Κουλίεβα - Οι παιχνιδιάρικες πόζες στον φωτογραφικό φακό

Είναι χαρούμενη και δεν το κρύβει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορμί λαμπάδα στα 55 της η Ταμίλα Κουλίεβα - Οι παιχνιδιάρικες πόζες στον φωτογραφικό φακό

Η Ταμίλα Κουλίεβα είχε ξεκινήσει από νωρίς τα μπάνια στην παραλία, δείχνοντας σε όλους το καλλίγραμμο σώμα της, ωστόσο δεν είχε βρεθεί ακόμα σε κάποιο νησί για να ξεκινήσουν επίσημα οι καλοκαιρινές της διακοπές. Έτσι, αποφάσισε να επισκεφθεί την Σίφνο για να απολαύσει τις βουτιές της και η ευτυχία της δεν κρύβεται. Αυτό αποδεικνύεται από την τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια πόζαρε με το πιο μεγάλο της χαμόγελο στον φωτογραφικό φακό φορώντας ένα πολύχρωμο μαγιό σε μπλε και πράσινες αποχρώσεις, σηκώνοντας τα χέρια ψηλά και "έριξε" τα social media. Το κορμί της είναι λαμπάδα ακόμη και στα 55 της χρόνια και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει.

Η ανάρτηση της Ταμίλα Κουλίεβα με μαγιό στην παραλία

Ταμίλα Κουλίεβα

"Τελείωσε η ερωτική σχέση, μας ενώνει..."

Η εξαίρετη Ταμίλα Κουλίεβα, την οποία απολαμβάνουμε αυτή τη σεζόν στη δραματική σειρά του Mega "Σκοτεινή Θάλασσα" μίλησε στο ΕΓΩ και στον Θάνο Ξάνθο για τον χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της, Γρηγόρη Καραντινάκη, τη συνεργασία τους αλλά και το γιό που έχουν αποκτήσει μαζί. (δείτε εδώ τις δηλώσεις της ηθοποιού για το γιο της)

Τι και αν χώρισαν, τους συνδέουν πολλά παραπάνω πράγματα όπως ανέφερε η ίδια. Αυτή τη χρονιά το πρώην ζευγάρι είναι μαζί και στη δουλειά. Ο πρώην σύζυγός της είναι σκηνοθέτης στην ταινία της Σμύρνης αλλά και στη «Σκοτεινή Θάλασσα».

"Η συνεργασία είναι άκρως δημιουργική και απενοχοποιημένη από την προσωπική σχέση που είχαμε. Τελείωσε η ερωτική μας σχέση και το έχουμε ξεπεράσει αυτό. Εκείνο που έχει μείνει είναι μία ουσιαστική φιλία, αγάπη, σεβασμός και εκτίμηση. Απολαμβάνω αυτή τη συνεργασία. Υπάρχει σχέση σε βάθος χρόνου και γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον πολύ καλά. Επίσης το πιο σημαντικό που μας ενώνει, είναι ο γιος μας." δήλωσε η ταλαντούχα ηθοποιός.

Η Ταμίλα Κουλιέβα στην