Η μικρή Ιζούμι μεγάλωσε πολύ - Η τρυφερή ανάρτηση του Σωτήρη Κοντιζά με την κόρη του

Απίστευτο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η μικρή Ιζούμι μεγάλωσε πολύ - Η τρυφερή ανάρτηση του Σωτήρη Κοντιζά με την κόρη του

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι ένας από τους τρεις κριτές του MasterChef που έχει γοητεύσει το κοινό με την συμπεριφορά του και το χιούμορ του κατά τους σχολιασμούς του στο παιχνίδι, ενώ δεν έχει περάσει αδιάφορη και η εμφάνισή του. Παρόλα αυτά, ο ίδιος είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά, ένα αγόρι και δύο κορίτσια, στα οποία αφιερώνει όλη του την προσοχή.

Ως ο πιο παλιός μπαμπάς από τους υπόλοιπους συναδέλφους του, ξέρει πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνεις ένα μικρό πλάσμα, όμως χαίρεται την κάθε στιγμή μαζί τους και προσπαθεί να μαθαίνει, μάλιστα, μέσα από αυτά. Κάθε τους λέξη και κάθε τους σκέψη τον εντυπωσιάζουν, γιατί καταλαβαίνει πόσο πολύ μεγαλώνουν και πόσο πολύ γρήγορα περνάει ο καιρός.

Έτσι, μέσα από την τελευταία του ανάρτηση στο Instagram βλέπουμε όλοι μας πόσο έχει μεγαλώσει το μικρό του κοριτσάκι, Ιζούμι, στο οποίο αφιέρωσε μερικούς στίχους, καταλήγοντας στο πόσο πολύ την αγαπάει. Η ίδια πόζαρε μπροστά από μία μπλε πόρτα σε κάποιο νησί, με ανοιχτό το παράθυρο, από το οποίο ξεπροβάλει το γαλάζιο του ουρανού.

Η ανάρτηση του Σωτήρη Κοντιζά με την μικρή του κόρη

«Αληθινό μπλε. Αληθινή αγάπη. Εσύ είσαι αυτός που ονειρευόμουν. Η καρδιά σου μου ταιριάζει σαν γάντι. Και θα είναι αληθινό μπλε, μωρό μου, σ' αγαπώ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σωτήρης Κοντιζάς

Εκτός παιχνιδιού την επόμενη σεζόν;

Είναι γνωστό πως οι κριτές του MasterChef συχνά πυκνά πειράζουν ό ένας τον άλλον με το Twitter να είναι εκεί για να σχολιάσει την κάθε ατάκα τους. Στον τελικό λοιπόν την Τετάρτη 15/6 το βράδυ, μετά το τέλος της μαγειρικής δοκιμασίας βρέθηκαν δίπλα στην λαμπερή καλεσμένη τους προκειμένου να βαθμολογήσουν τα πιάτα των δύο φιναλίστ.

Μετά το τέλος της αξιολόγησης ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Μένει να ανακοινώσουμε τις υπόλοιπες βαθμολογίες και να μάθουμε αν αληθεύει αν ο Σωτήρης του χρόνου δεν θα είναι μαζί μας. Έλα πάμε».

«Πού το ξέρετε ρε μπαγάσα; Πού το ξέρετε», απάντησε ο Σωτήρης Κοντιζάς ο οποίος δέχτηκε μια σφιχτή αγκαλιά από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, χωρίς να διαψεύδει αλλά ούτε και να επιβεβαιώνει την συνέχειά του στο MasterChef.