«Είναι ευλογία να...» - Άκρως εξομολογητικός και συγκινητικός ο Βασίλης Κικίλιας αναφερόμενος στο μικρό του γιο

«Η οικογένειά μου είναι πολύ υποστηρικτική»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Είναι ευλογία να...» - Άκρως εξομολογητικός και συγκινητικός ο Βασίλης Κικίλιας αναφερόμενος στο μικρό του γιο

Ο Βασίλης Κικίλιας βρέθηκε καλεσμένος το πλατό της εκπομπής «Alpha τώρα» τη Δευτέρα 18/7 και μίλησε για την πορεία του τουρισμού στη χώρα μας το φετινό καλοκαίρι. Λίγο πριν το κλείσιμο της συζήτησης, ο Υπουργός ρωτήθηκε για τα σχέδια των διακοπών του με την σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού και τον ενάμιση έτους γιο τους, Παναγιώτη Αντώνιο, που του έχει πάρει τα μυαλά και "πέφτει" στα πατώματα με τις γλύκες του.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Κικίλια

«Είναι ευλογία να έχει κανείς ένα παιδάκι, ένα μωράκι. Κάνω ό,τι μπορώ για να μπορώ να έχω έστω και λίγες στιγμές μαζί του και με την οικογένειά μου. Και θα προσπαθήσω να κάνω και εγώ διακοπές εκεί στην καρδιά του Αυγούστου, όπως, ενδεχομένως όλοι οι Έλληνες.

Η οικογένεια δεν είναι εύκολο να έρχεται στα ταξίδια που κάνω, γιατί η ηλικία του μωρού είναι τρυφερή ακόμα. Η οικογένειά μου είναι πολύ υποστηρικτική στην προσπάθεια μου. Και δεν είμαι μόνο εγώ που δουλεύω στην Ελλάδα. Υπάρχει πολύς κόσμος που δουλεύει και αγωνιά και θέλει να στηρίξει την οικογένειά του» εξομολογήθηκε ο Βασίλης Κικίλιας.

Η τρυφερή ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια από την βάφτιση του γιου του

Ο Υπουργός Βασίλης Κικίλιας βιώνει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του αδιαμφισβήτητα, καθώς όπως είχε δηλώσει και πρόσφατα ο γιος του, τον οποίο έχει αποκτήσει με την σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού.

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από τότε που το ζευγάρι τον βάφτισε, τον Ιούλιο του 2021, και τον ονόμασαν Παναγιώτη – Αντώνιο, και ο μπαμπάς ξετρελαμένος δημοσίευσε μία τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία τους.

Ένα χρόνο λοιπόν μετά, αναδημοσίευσε ένα από τα αγαπημένα του οικογενειακά στιγμιότυπα που είχε ανεβάσει από την σημαντική αυτή μέρα, μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η Τζένη Μπαλατσινού και ο γιος τους μαζί του αγκαλιά, λίγο μετά το τέλος της βάπτισης.

Ο Βασίλης Κικίλιας κάνει throwback ένα χρόνο μετά τη βάφτιση του γιου του