Εκείνος χόρευε κι αυτός του τραγουδούσε - Οι στιγμές του Λευτέρη Πανταζή με τον γαμπρό του Καπότση στον γάμο του

Του έχει αδυναμία και αυτό δεν κρύβεται

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Εκείνος χόρευε κι αυτός του τραγουδούσε - Οι στιγμές του Λευτέρη Πανταζή με τον γαμπρό του Καπότση στον γάμο του

Δεν τελειώνουν ποτέ τα στιγμιότυπα από το γάμο της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση, οι οποίοι παντρεύτηκαν στα Χανιά, το Σάββατο 9 Ιουλίου, και έπειτα γιόρτασαν σε ένα πάρτι υπερπαραγωγή, με πόσους καλεσμένους!

Ο Λευτέρης Πανταζής ευχήθηκε στα παιδιά, μιας και πέρασε όλο του σχεδόν το βράδυ να τους τραγουδάει τις επιτυχίες του, και λίγες μέρες μετά συνεχίζει να μοιράζεται στιγμιότυπα από τον γάμο, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Οι στιγμές του Λευτέρη Πανταζή με τον Μάριο Καπότση στον γάμο του

Ο Λευτέρης Πανταζής δημοσίευσε ένα βίντεο από την ξεχωριστή εκείνη ημέρα, το οποίο δεν είχαμε δει μέχρι στιγμής, όπου ο Μάριος Καπότσης χορεύει ζεϊμπέκικο ενώ ο Λευτέρης Πανταζής βρίσκεται στην πίστα και τραγουδάει ένα από τα πιο επιτυχημένα τραγούδια του, «Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου».

Μετά τον παραμυθένιο γάμο κάνουν το πρώτο τους ταξίδι ως ανδρόγυνο

Ο γάμος της Κόνι Μεταξά και του πολίστα Μάριου Καπότση ήταν ένα από τα πιο όμορφα μυστήρια που είδαμε το τελευταίο διάστημα και θα μείνει για πολύ καιρό στις μνήμες καλεσμένων αλλά και απλών παρατηρητών. Το ζευγάρι φρόντισε να ανεβάσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό για να μη μείνει κανένας παραπονεμένος. Μετά τον γάμο λοιπόν απολαμβάνουν τώρα το πρώτο τους ταξίδι, ως σύζυγοι, σε ένα πανέμορφο μέρος της Ελλάδας.

Είτε μακριά, είτε μέσα στο σπίτι τους το ζευγάρι ξέρει να περνάει καλά. Άλλωστε και πριν το γάμο οι δυο τους συγκατοικούσαν καιρό σε ένα πανέμορφο σπίτι που είναι δώρο του μπαμπά Λευτέρη Πανταζή, που είναι διώροφο με ξύλινα πατώματα και ντουλάπα. Το βίντεο δε που κυκλοφόρησε η Κόνι από το εσωτερικό του είναι συγκλονιστικό.

Το νεόνυμφο ζευγάρι ταξίδεψε με φίλους του μέχρι τη Μονεμβασιά και από εκεί οι δυο τους ανέβασαν μερικά στιγμιότυπα στο Instagram, δείχνοντάς πως περνάνε. Τα τοπία της Μονεμβασιάς και τα γραφικά αξιοθέατά της είναι απλά μαγικά...

Το ταξίδι του Μάριου Καπότση και της Κόνι Μεταξά στο κάστρο της Μονεμβασιάς

Το roadtrip του Μάριου Καπότση και της Κόνι Μεταξά στη Μονεμβασιά

Kόνι Μεταξά, Μάριος Καπότσης αλλά και φίλοι τους βρέθηκαν στη Μονεμβασιά

Το ταξίδι του Μάριου Καπότση και της Κόνι Μεταξά στη Μονεμβασιά