Τραγουδούσε μέχρι το πρωί στο γάμο της κόρης του - Η συγκινητική ανάρτησή του Λευτέρη Πανταζή και οι ευχές του

Ευτυχισμένος ο μπαμπάς της Κόνι Μεταξά

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τραγουδούσε μέχρι το πρωί  στο γάμο της κόρης του - Η συγκινητική ανάρτησή του Λευτέρη Πανταζή και οι ευχές του

Σίγουρα ο πιο λαμπερός αλλά και ο πιο πολυσυζητημένος γάμος της χρονιάς είναι αυτός του Μάριου Καπότση και της Κόνι Μεταξά, οι οποίοι μετά από περίπου 3 χρόνια σχέσης, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και παντρεύτηκαν το Σάββατο 9/7 στα Χανιά, μαζί με την οικογένεια και τους φίλους τους!

Ο μπαμπάς και η μαμά, Λευτέρης Πανταζής και η Ζώζα Μεταξά (δείτε εδώ τις ευχές της για το γεγονός) , καμάρωσαν την Κόνι τους νυφούλα και γιόρτασαν μαζί με τους νεόνυμφους μέχρι το πρωί!

Η τρυφερή ανάρτηση του Λευτέρη Πανταζή για το γάμο

Ο τραγουδιστής ανέβασε στα social media ένα βίντεο από το ξέφρενο γλέντι του γάμου όπου τραγουδούσε εκείνος και έγραψε: «Να ζήσετε παιδιά μου».

Τα κιλά που έχασε ο τραγουδιστής πριν τον γάμο

Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα είχε αναφέρει πως όλοι πρέπει να προσέχουν τη διατροφή τους μέχρι τότε για να είναι όπως πρέπει στο χαρμόσυνο γεγονός, και έτσι ο πατέρας της που της έχει τρελή αδυναμία, μπήκε σε πρόγραμμα για να χάσει τα περιττά κιλά και να μπορέσει να την παραδώσει στον γαμπρό!

Σε δηλώσεις του λοιπόν που προβλήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 29/6 στο Happy Day, ο περήφανος μπαμπάς μίλησε για τα κιλά που έχει χάσει και ανέφερε πως στο γάμο θα τραγουδάει μέχρι το πρωί!

«Έχουμε χάσει 10 και συνεχίζουμε. Είμαι σε καλό δρόμο», δήλωσε στην κάμερα του Happy Day, ενώ αναφορικά με την αποκάλυψη ότι δεν θα υπάρχουν παιδιά στον γάμο και το γλέντι, εξήγησε:

«Προτίμησαν να φέρουν παιδιά στον γάμο γιατί θα γίνει χαμός. Θα τραγουδάω μέχρι το πρωί. Δεν εννοούσε ότι απαγορεύονται τα παιδιά, τα μπερδέψαμε λίγο».