«Στιγμές με την οικογένεια σου...» - Σόμμερ και Παπαδάκη ευτυχισμένοι στην παραλία αγκαλιά με τον μικρό Ιάσωνα

Η τρυφερή ανάρτηση

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Στιγμές με την οικογένεια σου...» -  Σόμμερ και Παπαδάκη ευτυχισμένοι στην παραλία αγκαλιά με τον μικρό Ιάσωνα

Ο Κώστας Σόμμερ και η σύντροφός του Βαλεντίνη Παπαδάκη διανύουν μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής τους, αφού έχουν αποκτήσει το πρώτο τους παιδάκι και η καθημερινότητά τους έχει αλλάξει πολύ, προς το καλύτερο.

Πολλές φορές μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram μοιράζονται στιγμές από τις δραστηριότητες και τις βόλτες τους, ακόμη και πιο προσωπικές, όπως είναι ο θηλασμός. Η τελευταία ανάρτηση του Σόμμερ την Κυριακή 17/7 τους βρίσκει και τους τρεις τους αγκαλιά. Πρόκειται για μία άκρως τρυφερή φωτογραφία από παραλία της Βούλας.

Το ζευγάρι μαζί με το παιδάκι τους απόλαυσαν το μπάνιο τους πολύ χαρούμενοι που είναι όλοι μαζί. Φυσικά αυτό που κλέβει την παράσταση είναι η γλυκιά φατσούλα του μικρού Ιάσωνα. Την ανάρτηση συνοδεύει η συγκινητική και γλυκιά λεζάντα: «Στιγμές με την οικογένεια σου στην θάλασσα... απλά ανεκτίμητες» με τα όμορφα σχόλια να ''πέφτουν'' βροχή.

Η όμορφη ανάρτηση του Κώστα Σόμμερ με την Βαλεντίνη Παπαδάκη και το γιο τους στην παραλία

Σόμμερ και Παπαδάκη αγκαλιά με τον μικρό Ιάσωνα

«Είδα στοιχεία στη Βαλεντίνη που δέκα χρόνια πριν δεν θα μπορούσα να τα αναγνωρίσω» - Το ζευγάρι εξομολογείται για την όμορφη σχέση του

Πριν από πολλούς μήνες η Βαλεντίνη Παπαδάκη και ο Κώστας Σόμμερ βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή του MEGA «Ελένη». Το ερωτευμένο ζευγάρι όπου πρόσφατα έγιναν για πρώτη φορά γονείς μίλησαν για όλους και για όλα.

«Το πότε είναι έτοιμος να κάνει κάποιος ένα παιδί το ξέρει μόνο ο ίδιος. Υπάρχει πότε το νιώθεις και πότε μπορείς εσύ ειδικά σαν άντρας να ανεβάσεις τα ποσοστά επιτυχίας του να κρατήσει αυτό το σπίτι», σημείωσε ο Κώστας Σόμμερ.

«Όσο μεγαλώνεις είσαι πιο ώριμος και ολοκληρωμένος Είδα στοιχεία στη Βαλεντίνη που δέκα χρόνια πριν δεν θα μπορούσα να τα αναγνωρίσω».