Με ράστα στα μαλλιά και σχεδόν ανύπαρκτο μπικίνι - Αγνώριστη η σημερινή εικόνα της Μαρίας Σολωμού

Στα 47 της πιο καυτή από ποτέ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με ράστα στα μαλλιά και σχεδόν ανύπαρκτο μπικίνι - Αγνώριστη η σημερινή εικόνα της Μαρίας Σολωμού

Ετών 47 και βάζει κάτω 20αρες! Η Μαρία Σολωμού διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz (δείτε εδώ το μυστικό της) και η αλήθεια είναι πως κάθε καλοκαίρι οι διαδικτυακοί της φίλοι - αλλά κι εμείς - ξεροσταλιάζουμε πάνω από το προφίλ της στο instagram για μια καλοκαιρινή φωτογραφία.

Η ηθοποιός είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media και μοιράζεται αρκετές στιγμές από την ζωή της με τους followers.

Αυτό το καλοκαίρι, επηρεασμένη από τη μόδα της εποχής έκανε τα μαλλιά της ράστα και... της πάει!

Οι αναρτήσεις της Μαρίας Σολωμού

Μαρία Σολωμού διατροφή

«Magic hour. Το αγαπώ αυτό το φως!», έγραψε η Μαρία Σολωμού στη λεζάντα της δημοσίευσης, όπου την βλέπουμε στην παραλία με ράστα μαλλιά και μικροσκοπικό μπικίνι.

Μαρία Σολωμού μπικίνι

H ηθοποιός αγαπάει το καλοκαίρι, τον ήλιο και τη θάλασσα και περνάει υπέροχα στις διακοπές της.

«Εδώ και 3 χρόνια το παιδί μένει μαζί μου...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (15/2) ο Μάριος Αθανασίου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμφωνία που έχει κάνει εδώ και τρία χρόνια με τη Μαρία Σολωμού για να μείνει ο γιος τους μαζί του.

Όπως εξήγησε ο ηθοποιός, σκοπός του ήταν να φέρει κοντά τον μεγάλο του γιο με τα αδέρφια του (δείτε εδώ την 7χρονη κόρη του), καθώς δεν ήθελε να αρχίσουν να γνωρίζονται όταν φτάσουν 25 χρονών.

«Ο Αλέξανδρος είναι 16 στα 17 και ζει μαζί μου κανονικά. Είμαστε τρία χρόνια που μένουμε μαζί. Κάναμε μια συζητησούλα, ήταν κάτι που το θέλαμε όλοι. Το είχαμε περισσότερο ανάγκη, γιατί ήθελα να είναι κοντά με τα παιδιά, να μη μεγαλώνει… Να μην είναι του Σαββατοκύριακου η επίσκεψη.

Δεν υπάρχει απόσταση, ούτε απουσία. Δεν βλέπει τη μητέρα του το παιδί μια φορά τον μήνα. Επειδή έχει και μια διαφορά μεγάλη με τα αδέρφια του, 10 χρόνια, αν δεν το χτίσεις τώρα στην αρχή δεν θα περιμένεις να γίνει στα 25. Έχει πάρει έναν ρόλο ο Αλέξανδρος πιο προστατευτικό ως προς τις αδελφές του», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.