Ψηλή και κοκκινομάλλα η νέα γυναίκα στο πλευρό του Johnny Depp - Χαμογελάει ξανά μετά το τέλος της δικαστικής διαμάχης με την Amber Heard

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ψηλή και κοκκινομάλλα η νέα γυναίκα στο πλευρό του Johnny Depp - Χαμογελάει ξανά μετά το τέλος της δικαστικής διαμάχης με την Amber Heard

Ο Johnny Depp φαίνεται πως έχει προχωρήσει για τα καλά με τη ζωή του αμέσως μετά το τέλος της δικαστικής του διαμάχης με την Amber Heard, αφού όχι μόνο κυκλοφόρησε ένα ολόκληρο άλμπουμ γεμάτο με "μπηχτές" για την πρώην του, αλλά φαίνεται είναι και στα καλύτερά του σχετικά με τα ερωτικά του, καθώς μία κοκκινομάλλα βρίσκεται στο πλευρό του αυτό το διάστημα.

Τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρα, διότι οι δυο τους εμφανίστηκαν την Κυριακή 17/7 στην Ιταλία για ένα μουσικό φεστιβάλ και εκείνη τον βοηθούσε σε κάποια τσάντα που χρειαζόταν μαζί του ο ηθοποιός, ωστόσο ο ίδιος φαινόταν αρκετά ευδιάθετος και αυτό από μόνο του είναι κάτι ευχάριστο και άξιο σχολιασμού, ό,τι και να συμβαίνει ανάμεσα τους. Αυτή είναι η πρώτη τους εμφάνιση μαζί, επομένως αναμένονται περισσότερες πληροφορίες για την σχέση τους.

Η κοκκινομάλλα στο πλευρό του Johnny Depp

Johnny Depp

Johnny Depp - Κοπέλα

Johnny Depp - νέα σύντροφος

Ξέχασε τα χρέη της και το έριξε στο γαλλικό μενού - Δυο φορές σε υπερπολυτελέστατο εστιατόριο η Amber Heard

Τι κι αν έχασε την πολύμηνη δίκη της με τον Johnny Depp, τι κι αν το δικαστήριο της εκδίκασε ένα ποσό μαμούθ ως αποζημίωση για την ηθική βλάβη που προκάλεσε στον πρώην σύζυγό της, τι κι αν γράφει βιβλίο για να τον ξεπληρώσει...η Amber Heard δεν το βάζει κάτω. Η ζωή άλλωστε θέλει καλοπέραση για αυτό και παρά τις σκοτούρες η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε δύο φορές μάλιστα μέσα σε μια εβδομάδα στο πολυτελέστατο γαλλικό εστιατόριο «Le Bilboquet» στο Σαγκ Χάρμπορ, και έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετη.

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι πιθανά η πλευρά του ηθοποιού δεν θα ζητήσει την αποζημίωση που της καταλόγισε το δικαστήριο, καθώς σύμφωνα με τους εκπροσώπους του Depp, κύριο μέλημα και δικαίωση για τον ίδιο ήταν η αθώωσή του. Ωστόσο για καλό και για κακό η πρώην σύζυγός του γράφει την αυτοβιογραφία της, μήπως και μπορέσει να τον ξεπληρώσει.

Όσο και αν προσπαθεί να αποφύγει την πληρωμή των περίπου 8,5 εκατομμυρίων στον πρώην σύζυγό της, η ρουτίνα της 36χρονης δεν φαίνεται να έχει επηρεαστεί, παρά τις προσπάθειες των δικηγόρων της να αποδείξουν ότι δεν δύναται να αποπληρώσει το χρέος της.

Υπενθυμίζεται, ότι η επταμελής αρμόδια επιτροπή του δικαστηρίου στη Βιρτζίνια απένειμε στον Ντεπ αποζημίωση ύψους 10,35 εκατομμυρίων δολαρίων από τη Χερντ, η οποία μειώθηκε κατά 2 εκατομμύρια.

Σύμφωνα με το Radar, η Χερντ εθεάθη να δειπνεί στο υπερπολυτελές εστιατόριο «Le Bilboquet» στο Σαγκ Χάρμπορ δύο φορές μέσα σε δύο εβδομάδες. Πηγή που επικαλείται το Page Six ανέφερε μάλιστα, ότι η ίδια φάνηκε να απολαμβάνει το ακριβό φαγητό της και να διασκεδάζει.