«Θυμάμαι τότε έξω...» - Το άγνωστο περιστατικό που αποκάλυψε ο Σταύρος Νικολαίδης για τον ρόλο του Μιχαλάκη στα Εγκλήματα

Άκρως αφοπλιστικός ο ηθοποιός

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Θυμάμαι τότε έξω...» - Το άγνωστο περιστατικό που αποκάλυψε ο Σταύρος Νικολαίδης για τον ρόλο του Μιχαλάκη στα Εγκλήματα

Ο γνωστός ηθοποιός Σταύρος Νικολαϊδης έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και μεταξύ άλλων μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν ο ίδιος και η σύζυγός του όταν εκείνη απέβαλε κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, αλλά αναφέρθηκε και στο ρόλο του Μιχαλάκη από την αγαπημένη σειρά, Εγκλήματα.

Οι δηλώσεις του Σταύρου Νικολαΐδη

Αυτό που σε χαρακτήρισε, σε στιγμάτισε, ήταν ο ρόλος του Μιχαλάκη στα Εγκλήματα. Πώς ήταν όλη αυτή η έκρηξη της δημοσιότητας που ήρθε στη ζωή σου;

Ήταν μια πολύ ωραία εποχή. Πρωτόγνωρο για μένα τότε, ξαφνικά με γνώριζαν όλοι στο δρόμο και μου έλεγαν καλά λόγια, με αγκάλιαζαν, μου έλεγαν ατάκες από τη σειρά, αστεία. Είχα γίνει ο δικός τους άνθρωπος.

Θυμάμαι τότε έξω από ένα μπαράκι, ένας νεαρός με στρίμωξε κι άρχισε να μου λέει διάφορα, ότι «είσαι φοβερός τύπος» κι άλλα καλά λόγια και στο τέλος πρόσθεσε «και δεν είμαι γκέι», γιατί ο Μιχαλάκης ως γνωστόν ήταν γκέι. Δηλαδή, επειδή μου είπε καλά λόγια φοβήθηκε ότι εγώ θα τον θεωρούσα γκέι και θα πίστευα ότι μου την πέφτει.

Ίσως κάποιοι και να με ταύτιζαν με το ρόλο ή σε κάποιες κοπέλες που έβγαινα κάποιοι να τους είχαν πει «μα καλά, αυτός δεν είναι γκέι;» γιατί με ρωτούσαν. Αλλά εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα στο τι έλεγαν.

Ήταν ένας ωραίος ρόλος και μάλιστα επιτυχημένος, γιατί τον αγάπησε ο κόσμος. Είχε πολύ ωραία στοιχεία ο Μιχαλάκης. Άλλωστε κάποια χρόνια αργότερα έκανα και καθαρά γκέι ρόλο στο «Κόκκινο Δωμάτιο», όταν παίζαμε το γκέι ζευγάρι με τον Γιώργο Γιαννόπουλο.

Έχεις πληρωθεί καλά από την τηλεόραση;

Όχι, γιατί δεν ήξερα να πουλήσω καλά τον εαυτό μου και θεωρώ ότι ακόμα και τότε που έπεφταν οι πολύ υψηλές αμοιβές, εγώ δεν πήρα αυτές που θα μπορούσα.

Κι εννοώ αμέσως μετά τα Εγκλήματα, γιατί στα Εγκλήματα μού έλεγαν απλώς «εντάξει, θα γίνεις γνωστός». Πάντως, στο επόμενο σίριαλ που έκανα πήρα πολύ καλά λεφτά για μένα. Ήταν τα διπλάσια. Αλλά και πάλι με αυτά που άκουγα μετά από άλλους συναδέλφους μου, καμία σχέση.

Σταύρος Νικολαΐδης

«Τρία χρόνια ζήλευω...» - "Κόλαφος" ο Σταύρος Νικολαΐδης για τις Άγριες Μέλισσες

Ο Σταύρος Νικολαΐδης έχει απασχολήσει πολλές φορές το κοινό με τις δηλώσεις του, μία εκ των οποίων ήταν και η συζήτηση που έκανε για τον Μάρκο Σεφερλή και το Super Mammy. Ο ίδιος, όμως, μίλησε την Κυριακή 10/7 στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend, για ένα τελείως διαφορετικό θέμα.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις Άγριες Μέλισσες, μία σειρά που γνώρισε μεγάλη επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια και στην οποία θα ήθελε να συμμετέχει και ο ηθοποιός. Επισήμανε επίσης και το θέμα των κακοποιητικών συμπεριφορών στον χώρο της υποκριτικής, δηλώνοντας πολύ χαρούμενος για τη νεολαία, που πλέον μιλάει "ανοιχτά" γι' αυτά τα ζητήματα.

«Το “Δείπνο με φίλους” πραγματεύεται τις ανθρώπινες σχέσεις. Ο θεατής θα δει στιγμές που σίγουρα έχει βιώσει. Τρία χρόνια ζηλεύω τις Άγριες Μέλισσες, δεν λέω κάτι πρωτότυπο. Είναι μια σειρά σταθμός στην τηλεόραση. Θα ήθελα πάρα πολύ να αποτελώ ακόμη κι ένα μικρό μέρος αυτής της σειράς», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Η δική μου γενιά μεγάλωσε με τη θεωρία ότι το ταλέντο συμβαδίζει με την τρέλα και την κακή συμπεριφορά. Χαίρομαι που οι νεότερες γενιές δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους».