Καλοκαιρινή εξόρμηση για τον Κώστα Τσουρό - Άφησε προσωρινά τη Σκιάθο και αγάπησε την Ίο

Φωτογραφία από τις διακοπές του γνωστού δημοσιογράφου στις Κυκλαδες

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Καλοκαιρινή εξόρμηση για τον Κώστα Τσουρό - Άφησε προσωρινά τη Σκιάθο και αγάπησε την Ίο

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι σε εξέλιξη για τους περισσότερους ανθρώπους της showbiz. Από τους τελευταίους που αναχώρησαν ήταν οι δημοσιογράφοι, αφού κάποιες εκπομπές μας κράτησαν συντροφιά λίγο παραπάνω. Ο Κώστας Τσουρός λοιπόν φέτος που τον είδαμε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Mega Καλημέρα», άφησε για λίγο την Σκιάθο, όπου και διατηρεί σπίτι και ''ψήφισε'' Κυκλάδες και Ίο.

Ο παρουσιαστής μάλιστα αντιμετώπισε πρόσφατα και ένα πρόβλημα υγείας που τον κράτησε για λίγο μακριά από την πρωινή ζώνη. Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του Open Weekend βεβαίωσε τον κόσμο ότι είναι καλά και συνιστά σε όλους να κάνουν συχνά εξετάσεις προκειμένου να μην έρχονται αργά αντιμέτωποι με τέτοια προβλήματα. Ωστόσο αυτό ανήκει στο παρελθόν και πλέον ο ίδιος απολαμβάνει διακοπές!

Η φωτογραφία του Κώστα Τσουρού από την Ίο

Γράφει λοιπόν ο δημοσιογράφος σε ανάρτησή του στο Instagram:

Είναι οριστικό! Την αγάπησα την Ιο... !

ios #iosgreece #greekislands #cyclades #man #beachlife #beach #summer2022 #sea #alwayssmile #onlylove

Οι διακοπές του Κώστα Τσουρού στην Ίο

Με τεράστια πισίνα και κήπο - Το υπερπολυτελές εξοχικό του στην Σκιάθο

Ο Κώστας Τσουρός μας έχει συνηθίσει σε μια εκρηκτική προσωπικότητα μπροστά από τις κάμερες που κατονομάζει τα πράγματα και δεν φοβάται να μιλήσει έξω από τα δόντια. Αλλά ισχύει το ίδιο και στην προσωπική του ζωή;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο δημοσιογράφος δεν προτιμά το νησί των Ανέμων για τις καλοκαιρινές του διακοπές, όπως οι περισσότεροι συνάδελφοί του. Αντίθετα έχει βρει ένα ιδανικό για εκείνον σπίτι στη πατρίδα του, την Σκιάθο που του προσφέρει ηρεμία και πραγματική ξεκούραση.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Νάνσυ Παραδεισανού, ανέβασε μερικά στιγμιότυπα από το υπερπολυτελές σπίτι του παρουσιαστή στη Σκιάθο, καθώς τον επισκέφτηκε το περσυνό καλοκαίρι για να περάσουν ένα μέρος από τις διακοπές τους μαζί.

Πρόκειται για ένα μοντέρνο σπίτι με κυκλαδίτικες αναφορές, χτισμένο σε ύψωμα του νησιού, που από την μία προσφέρει θέα στην θάλασσα και από την άλλη ηρεμία και μια απόσταση από το κέντρο του νησιού.

Ο τεράστιος κήπος με την πισίνα που έχει θέα στην θάλασσα και στον έναστρο ουρανό του νησιού μας κάνει να κλείσουμε σήμερα και όλας τα εισιτήρια μας για την Σκιάθο.

Κώστας Τσουρός σπίτι Σκιάθος