Αγγελική Ηλιάδη: Με καυτό πετρόλ μπικίνι αναστατώνει τη Μύκονο και ολόκληρο το Instagram

Κορμάρα όσα χρόνια κι αν περάσουν...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Αγγελική Ηλιάδη: Με καυτό πετρόλ μπικίνι αναστατώνει τη Μύκονο και ολόκληρο το Instagram

H γνωστή τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη βρέθηκε στη Μύκονο για τις καλοκαιρινές της διακοπές, μακριά από τις υποχρεώσεις της πρωτεύουσας και ανέβασε μάλιστα και ένα βίντεο από την ίδια να κάνει ηλιοθεραπεία πάνω σε ένα γιοτ. Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις θα πούμε εμείς, αφού αποδεικνύει για ποιο λόγο θεωρείται ένα από τα καλύτερα κορμιά της ελληνικής showbiz.

Mετά τον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντσογλου η τραγουδίστρια γνώρισε μέσα από την «Φάρμα» τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, με τον οποίο είναι τρελά ερωτευμένη και παραμένουν αχώριστοι. Στις δημόσιες εμφανίσεις τους είναι ιδιαίτερα διαχυτικοί, όπως και στην πρόσφατη έξοδό τους στα μπουζούκια όπου τραγουδούσε ο Νίκος Οικονομόπουλος όπου τους είδαμε χέρι - χέρι και ξετρελαμένο τον ένα με τον άλλο.

Η ανάρτηση της Ηλιάδη με μαγιό που ''έβαλε φωτιά'' στο Instagram

Aνέβασε ένα βίντεο boomerang, στο οποίο φαίνεται να απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία της ξαπλωμένη σε ένα σκάφος. Φορώντας ένα μπικίνι σε πετρόλ χρώμα , η Αγγελική Ηλιάδη έδειξε το καλογυμνασμένο σώμα της.

Λιώνουν ο ένας για άλλον και δεν το κρύβουν

Το πρωί της Παρασκευής 20/5 η Αγγελική Ηλιάδη και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης βρέθηκαν μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες και μίλησαν για τον έρωτά τους, που έχουν αποφασίσει να μην κρύβουν. Μάλιστα το ζευγάρι που δημιουργήθηκε στην Φάρμα, δήλωσε πως παραμένει πιο δυνατό από ποτέ.

«Από τη στιγμή που η σχέση μας ξεκίνησε από ένα τηλεοπτικό reality θα ήταν χαζό να κρυβόμαστε μετά» τόνισε η Αγγελική Ηλιάδη.

Ενώ στην συνέχεια ο Γρηγόρης αναφέρθηκε χιουμοριστικά στο στην γυμναστικές δεξιότητες της κοπέλας του. «Δεν μου κάθεται να της κάνω προπονήσεις, όλο κάτι συμβαίνει. Απλά είχε και έναν τραυματισμό όπως ξέρετε».