Παρέα με την κόρη της αγναντεύουν το Αιγαίο - Οι νέες φωτογραφίες της Σταματίνας Τσιμτσιλή από την Πάρο

Μαμά και παιδί είναι αχώριστες!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Παρέα με την κόρη της αγναντεύουν το Αιγαίο - Οι νέες φωτογραφίες της Σταματίνας Τσιμτσιλή από την Πάρο

Το νησί της Πάρου για τη φετινή σεζόν έχει γίνει πόλος έλξης για πολλούς διασήμους. Μία από αυτές είναι και η Σταματίνα Τσιμτσιλή που απολαμβάνει οικογενειακές διακοπές μαζί με τα παιδιά της αλλά και τον σύζυγό της Θέμη Σοφό. Η αγαπημένη παρουσιάστρια δε σταματά να χαρίζει στιγμιότυπα στους followers της στο instagram και στην τελευταία της ανάρτηση φαίνονται στα βραχάκια του νησιού να απολαμβάνουν όμορφες στιγμές με την κόρη της.

Στην Πάρο η παρουσιάστρια είχε και μια τυχαία συνάντηση. Καθώς απολάμβανε το μπάνιο της σε γνωστή παραλία του νησιού, συνάντησε τον γνωστό τραγουδιστή Γιώργο Τσαλίκη που επίσης βρίσκεται στο νησί για οικογενειακές διακοπές . Μάλιστα οι δυο τους δεν παρέλειψαν να βγάλουν και βίντεο μαζί και να το ανεβάσουν στο Instagram.

Oι νέες φωτογραφίες της Τσιμτσιλή με την κόρη της στην Πάρο

Οι δυο τους βρέθηκαν σε βραχάκια της παραλιακής μπροστά στη θάλασσα και έβγαλαν φωτογραφίες με φόντο το Αιγάιο!

Η Τσιμτσιλή ποζάρει στα βράχια της Πάρου

Η κόρη της Τσιμτσιλή αγναντεύει τη θάλασσα της Πάρου

Η Τσιμτσιλή ξαπλωμένη στα βραχάκια της Πάρου

Χάνει 3 κιλά μέσα σε 14 μέρες - Τι τρώει η Σταματίνα Τσιμτσιλή λίγες μέρες πριν βγει στην παραλία

Μπορεί να έχει καθημερινά ένα full πρόγραμμα, μιας και τα τελευταία 10 χρόνια μας κρατά συντροφιά μέσα από το Happy Day και να είναι μαμά 2 παιδιών (δείτε εδώ πόσο έχουν μεγαλώσει), ωστόσο η Σταματίνα Τσιμτσιλή πάντα βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της και αυτό φαίνεται από την εξωτερική της εμφάνιση, μιας και τόσο η επιδερμίδα της όσο και το σώμα της βρίσκονται σε άψογη κατάσταση.

Για την δίαιτα της τελευταίας στιγμής, λίγο πριν βγει στην παραλία, κάνει μια διατροφή 15 ημερών για να χάσει 2-3μ κιλά.

Από το περιοδικό Youweekly

  • Πρωινό: 2 φρυγανιές ολικής άλεσης με μέλι και 1 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι
  • Μεσημεριανό: Ψάρι με χόρτα βρασμένα ή κοτόπουλο ψητό με αγγούρι.
  • Βραδινό: Αβγό βραστό με 2 μικτά παξιμάδια ολικής.

Το δυνατό της σημείο: Τα πόδια, που διατηρεί "σφιχτά", κάνοντας μασάζ στο μπάνιο με σκληρό σφουγγάρι, απλώνοντας στη συνέχεια το έλαιο της επιλογής της.

Προσέχει τη διατροφή της, επιτρέποντας, ωστόσο, μικρά διαλείμματα με λιχουδιές (σπιτικές πίτσες και pancakes) που φτιάχνει με τις δύο κόρες της Νάγια και Μαίρη.

Μάλιστα, εδώ και 2 περίπου χρόνια έχει εντάξει στην εβδομαδιαία ρουτίνα ομορφιάς της τις pilates, που της χαρίζουν ευλυγισία, ευεξία και... μείωση πόντων. Έτσι φορά άφοβα τα bodycon mini φορέματά της και τα chic πέδιλά της, με τον φακό να εστιάζει (όχι άδικα!) στις υπέροχες γάμπες της. Tip: Για την ίδια ένα παλιό σπιτικό γιατροσόφι κατά της κυτταρίτιδας δουλεύει άριστα. Τοπικό μασάζ για 10΄-15΄ με 3 κουταλιές λάδι, 1 κουταλιά μέλι, κόκκινο πιπέρι και το κατακάθι του ελληνικού καφέ.

Η δίαιτα της Σταματίνας Τσιμτσιλή