Αγκαλιά με τις κόρες της στα σοκάκια της Πάρου - Στιγμές ευτυχίας για την Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά το τέλος του Happy Day

Η τρυφερή φωτογραφία στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αγκαλιά με τις κόρες της στα σοκάκια της Πάρου - Στιγμές ευτυχίας για την Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά το τέλος του Happy Day

Αυλαία έριξε πριν μερικές μέρες η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή με την παρουσιάστρια επιτέλους να παίρνει μια ανάσα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και να απολαμβάνει τον ελεύθερό της χρόνο.

Η ίδια πήρε φυσικά τις κορούλες της και επισκέφθηκε την όμορφη Πάρο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές και μάλιστα πριν 3 μέρες έπεσαν πάνω στον Γιώργο Τσαλίκη!

Φυσικά, όλες αυτές τις μέρες, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσιεύει αρκετές φωτογραφίες από το νησί και το πρωί της Παρασκευής 15/7 μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία αγκαλιά με τα κορίτσια της.

Όπως βλέπουμε, η παρουσιάστρια λάμπει από ευτυχία και απολαμβάνει πλήρως τις οικογενειακές τους στιγμές.

Η φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τις κορούλες της

Η φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τις κορούλες της 

Γενέθλια στην Κύθνο για την κόρη της

H Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός εκμεταλλεύτηκαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, για να περάσουν μερικές οικογενειακές στιγμές χαλάρωσης με τα παιδιά τους. Μπορεί ο καιρός να μην ήταν ιδανικός όπως θα περίμεναν μερικοί για το τριήμερο, όμως, οι περισσότεροι όλο και κάπου ταξίδεψαν για μία γρήγορη απόδραση από την πόλη. Κι όταν μάλιστα το ταξίδι συνοδεύεται από γενέθλια, τότε γίνεται ακόμα πιο ωραίο.

Η γνωστή παρουσιάστρια λατρεύει την οικογένειά της και αυτό φαίνεται. Σε κάθε τους ευκαιρία φροντίζουν να περνάνε μαζί ιδιαίτερες στιγμές που συχνά μοιράζεται και στο Instagram. Μάλιστα πρόσφατα από τον αέρα της εκπομπής έκανε και μια αποκάλυψη για την άντρα της (δείτε εδώ τι δήλωσε).

Έτσι πριν μερικές μέρες είχε γενέθλια η δεύτερη κόρη της, Μαίρη.

Η οικογένεια γιόρτασε τα γενέθλια της μικρής στην Κύθνο με την αφορμή του τριημέρου και η παρουσιάστρια απαθανατίστηκε με τα τρία αξιολάτρευτα παιδιά της. Πίσω από τον φωτογραφικό φακό βρέθηκε ο σύζυγός της.

''Οικογένεια Σοφού! Να περνάτε υπέροχα. Ο μπαμπάς μας δεν είναι του insta αλλά τουλάχιστον μας απαθανατίζει αν του το ζητήσουμε!''

Η Τσιμτσιλή με την κόρη της στην Κύθνο