«Είσαι ο πιο δυνατός άνθρωπος...» - Η συγκινητική ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη για την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη

Όπως πάντα είναι στο πλευρό της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είσαι ο πιο δυνατός άνθρωπος...» - Η συγκινητική ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη για την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη

Οι φήμες περί εγκυμοσύνης της Ιωάννας Τούνη επιβεβαιώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 18/7, καθώς η ίδια μέσα από το προφίλ της στο Instagram προχώρησε στην αποκάλυψη της αλήθειας. Ανέφερε δηλαδή, πως είναι έγκυος εδώ και τρεις μήνες, λίγο διάστημα δηλαδή μετά την απώλεια της μητέρας της.

Οι φίλοι της που είναι δίπλα της σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις που έχει βιώσει μέχρι σήμερα, δεν θα μπορούσαν να μην ευχηθούν στην κολλητή τους γι' αυτό το χαρμόσυνο γεγονός και έτσι ο λογαριασμός της Influencer πλημμύρισε με όμορφα λόγια. Ανάμεσα στα πρόσωπα αυτά ήταν και η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία θέλησε να υπενθυμίσει σε όλους πως η φίλη της είναι πολύ δυνατή παρά τα βιώματά της και πως την αγαπάει πολύ.

Η ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη για την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη

«Είσαι ο πιο δυνατός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Σ' αγαπάω άπειρα», έγραψε χαρακτηριστικά, με την Τούνη να αναδημοσιεύει το περιεχόμενο στη συνέχεια.

Δήμητρα Αλεξανδράκη - Ιωάννα Τούνη

Μετά τα ευχάριστα νέα αποκάλυψε τη νονά του παιδιού της

Η πασίγνωστή Influencer αφού πέρασε πρώτα ένα τρίμηνο πήρε την απόφαση να ανακοινώσει στον κόσμο και κατ' επέκταση στους followers την εγκυμοσύνη της. Μέσα από τα stories της βέβαια μας αποκάλυψε και τη νονά του επερχόμενου παιδιού της στην οποία πιστεύουμε πάει το μυαλό σας.

Η είδηση όπως ήταν φυσικό έγινε δεκτή με μεγάλο ενθουσιασμό τόσο από τους απλούς followers όσο και από τους διάσημους φίλους της, που έκαναν πραγματικά ουρά για να της ευχηθούν. Τόσο τα σχόλια, όσο και τα likes στην ανάρτηση της Ιωάννας έχουν πάρει φωτιά!

Αυτή φυσικά δε θα μπορούσε να είναι άλλη από την καλή της φίλη και συνεργάτιδα Στέλλα Πάσσαρη, την οποία αποκάλεσε «νονά - κολλητή μας».

Η Στέλλα Πάσσαρη θα είναι η νονά του παιδιού της Ιωάννας Τούνη