Με μικροσκοπικό μπικίνι στην Σάμο η Παναγιώταρου - Τα "καυτά" φιλιά με τον Στάθη Σχίζα

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με μικροσκοπικό μπικίνι στην Σάμο η Παναγιώταρου - Τα

Ο Στάθης Σχίζας μετά την ανακήρυξη της νίκης του στον μεγάλο τελικό του Survivor 5 αποφάσισε να αναπληρώσει όλο τον χαμένο χρόνο με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, με την οποία έχουν μία πολύ δυνατή σχέση και, μάλιστα, έχουν αποφασίσει να κάνουν και το επόμενο βήμα.

Παρόλα αυτά, το καλοκαίρι είναι εδώ και πριν καλά καλά ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις και οι επιστροφή στις δουλειές, οι δυο τους θέλησαν να κάνουν ένα ταξιδάκι στην Σάμο, για να απολαύσουν λίγες ρομαντικές στιγμές και να κάνουν τις βουτιές τους στην θάλασσα. Το γνωστό μοντέλο μοιράστηκε κάποιες από τις στιγμές τους στο νησί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μία από τις αναρτήσεις της "στάζει μέλι".

Η καυτή ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα

Μέσα στα δροσερά νερά, αγκαλιασμένοι, φιλιόντουσαν με πάθος, την ώρα που εκείνη φορούσε ένα μικροσκοπικό ροζ μπικίνι, ενώ μετά τα φιλιά ο πρώην παίκτης του ριάλιτι την σήκωσε στον αέρα. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. «Μόνο η αγάπη μπορεί να σώσει τον κόσμο», έγραψε στην λεζάντα των φωτογραφιών.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Στάθης Σχίζας

Στάθης Σχίζας - Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Παντρεύονται;

Σε γνωστό οίκο νυφικών βρέθηκαν χθες 14/7 η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα, όπως αποκάλυψαν μέσα από βίντεο που δημοσίευσαν στους λογαριασμούς τους στα social media.

Ωστόσο, το ζευγάρι δεν βρέθηκε εκεί για τον δικό τους γάμο, αλλά για την πρώην συμπαίκτρια του Στάθη στο Survivor 5, Σταυρούλα Χρυσαειδή η οποία ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Παναγιώτη Τριβυζά, στις 11 Σεπτεμβρίου και έχει ήδη ξεκινήσει προετοιμασίες.

Έτσι λοιπόν, το ζευγάρι πήγε μαζί της στην πρόβα νυφικού και μάλιστα ο Στάθης τράβηξε ένα βίντεο την Αλεξάνδρα μέσα στον οίκο νυφικών, με την ίδια να είναι άκρως εντυπωσιακή.