Οι πραγματικές σχέσεις του Στάθη Σχίζα με τον Άρη Σοϊλέδη - «Ποτέ δεν είχαμε κάτι να...»

Όσα αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από συνέντευξή του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Οι πραγματικές σχέσεις του Στάθη Σχίζα με τον Άρη Σοϊλέδη - «Ποτέ δεν είχαμε κάτι να...»

Πολλά ακούστηκαν για τις σχέσεις των δύο ανδρών μέσα στο παιχνίδι, μιας και στο τέλος ένας έπρεπε να βγει νικητής, και οι φιλίες, αν και εφόσον υπήρχαν μεταξύ τους, έπρεπε να μπουν στην άκρη και να προσηλωθούν στον στόχο τους. Ο λόγος για τον Άρη Σοϊλέδη και τον Στάθη Σχίζα, για τους οποίους πολλοί αναρωτιούνται, ποιες τελικά ήταν οι αληθινές τους σχέσεις μέσα στο παιχνίδι...

Όσα αποκάλυψε ο Στάθης Σχίζας για τον Σοϊλέδη

Ο νικητής λοιπόν του φετινού Survivor, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «7 μέρες tv» και τη δημοσιογράφο Νιόβη Καραπιπέρη, και μίλησε μεταξύ άλλων, και για τη σχέση του με τον Άρη Σοϊλέδη.

Με τον Άρη ήσασταν από την αρχή σε αντίπαλα στρατόπεδα. Παρ’ όλα αυτά, στον τελικό σάς είδαμε αγκαλιασμένους.

Με τον Άρη δεν είχαμε ποτέ κόντρα μέσα στο παιχνίδι. Είχαμε πάντα το θεμιτό ανταγωνισμό που υπάρχει μόνο μέσα στα αγωνίσματα. Δεν ήμασταν κολλητοί, αλλά υπήρχε εκτίμηση ανάμεσά μας, ποτέ δεν είχαμε κάτι να χωρίσουμε. Κι αυτό φάνηκε και στον τελικό. Είναι ένας πάρα πολύ άξιος παίκτης και έφτασε δίκαια εκεί που έφτασε. Απλώς ο κόσμος ψήφισε λίγο παραπάνω εμένα. Είμαστε και οι δύο νικητές.

Η πραγματικές σχέσεις του Στάθη Σχίζα με τον Άρη Σοϊλέδη στο Survivor

Ισχύει ότι, φεύγοντας από το νησί, ξεχνάς τις κόντρες και όλα τα άσχημα που μπορεί να έχουν γίνει;

Φεύγοντας από το παιχνίδι, θυμάσαι μόνο τα καλά που σου έχει προσφέρει, κι έχει πάρα πολλά καλά. Τα κακά είναι καλά και πρέπει πάντα να τα πετάς από τη ζωή σου, είναι περιττές πληροφορίες. Εγώ κρατώ μόνο τα όμορφα που έζησα εκεί και τα μαθήματα ζωής που πήρα, γιατί το Survivor είναι ένα πανεπιστήμιο. Βγήκα κερδισμένος ως άνθρωπος από αυτό το παιχνίδι και τα άσχημα δεν τα θυμάμαι καν. Δεν με ενδιαφέρει να τα θυμηθώ.

Ο πραγματικός λόγος που η κόρη του δεν εμφανίζεται στα social media

Ο Στάθης Σχίζας, μετά τη νίκη του στο Survivor, (δείτε εδώ τη νέα του εικόνα) περνά στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας, και έτσι αποφάσισε να κάνει μία κουβέντα με τους διαδικτυακούς του φίλους στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και να απαντήσει σε κάποιες από τις ερωτήσεις τους.

Έτσι και έγινε λοιπόν, και ο πρώην παίκτης και επιχειρηματίας, ανέφερε για ποιον λόγο έχει δει την κόρη του μετά τον τελικό του Survivor, μόλις δύο φορές, και για ποιο λόγο δεν προβάλλουν φωτογραφίες της στα social media.

«Τη μικρούλα μου είναι αλήθεια ότι πρόλαβα να τη δω μόνο δύο μέρες. Την είδα μετά το παιχνίδι κατευθείαν και τώρα έχει πάει με τη μητέρα της διακοπές. Την περιμένω πως και πώς να γυρίσει για να κάνουμε πράγματα. Αύριο ή μεθαύριο είναι πίσω. Αλλά μου έχει λείψει αφάνταστα.

Η αλήθεια είναι πως δεν την είδατε στα stories όταν τη συνάντησα, ούτε στον τελικό, επειδή έχουμε αποφασίσει από κοινού με τη μητέρα της να μην προβάλλεται τόσο πολύ στα social media και στην τηλεόραση. Γιατί είναι πάρα πολύ μικρή ακόμη και νομίζω πως είναι το σωστό» είπε ο Στάθης Σχίζας.