Το πραγματικό πρόσωπο της Σοφίας Χατζηπαντελή πίσω από το μακιγιάζ της - Το σπάνιο στιγμιότυπο στο Instagram

Σοκ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το πραγματικό πρόσωπο της Σοφίας Χατζηπαντελή πίσω από το μακιγιάζ της - Το σπάνιο στιγμιότυπο στο Instagram

Η Σοφία Χατζηπαντελή μετά την ανακοίνωση για την συμμετοχή της στο GNTM 5 δέχθηκε πληθώρα αρνητικών σχολίων για την εμφάνισή της είτε από το κοινό είτε από ανθρώπους ειδικούς στη μόδα, όπως είναι ο Λάκης Γαβαλάς. Παρόλα αυτά, έχει επιλέξει να εμφανίζεται με πολύ έντονο μακιγιάζ τονίζοντας και ενώνοντας τα φρύδια της, διότι θέλει να περάσει το μήνυμα της διαφορετικότητας στον κόσμο και να αποδείξει πως η ομορφιά δεν είναι τίποτα χωρίς μόρφωση, παιδεία κλπ.

Σπάνια, λοιπόν, θα την δούμε χωρίς πολλά πολλά επάνω της, όμως έκανε την έκπληξη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς ανέβασε ένα στόρι, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, χωρίς να έχει χτενίσει τα μαλλιά της έντονα και με τα απλά και καθημερινά της ρούχα. Είναι εντελώς διαφορετική και αγνώριστη, θα έλεγε κανείς. Τα σχόλια δικά σας.

Η Σοφία Χατζηπαντελή χωρίς μακιγιάζ

Σοφία Χατζηπαντελή

''Επειδή κάποια trolls χρειάζονται μια υπενθύμιση.."

H νέα είσοδος στο GNTM 5 Σοφία Χατζηπαντελή έχει κριθεί όσο λίγοι, αφού τα σχόλια για την ιδιαίτερη εμφάνισή της αλλά και για την καριέρα της δίνουν και παίρνουν. Η ξεχωριστή προσωπικότητά της είναι «Love me or hate me» και έτσι παρά τους πολλούς θαυμαστές, υπάρχουν από την άλλη και πολλοί επικριτές, διάσημοι και μη. Σε αυτούς τους τελευταίους επιχείρησε να δώσει μια απάντηση μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στο instagram, για να τους θυμίσει σε ποιο άτομο και με ποια καριέρα απευθύνονται με προσβλητικό τρόπο.

Ο πλέον συνεργάτης της πάντως και κριτής Γιώργος Καράβας πήρε θέση απέναντι σε όσα ακούγονται για την ίδια αλλά και για την εμφάνισή της. Μίλησε για τη χημεία αλλά και για τις στιγμές που περνούν στα γυρίσματα της νέας σεζόν του ριάλιτι μοντέλων, ενώ δεν παρέλειψε να αποκαλύψει και το πολύ τρυφερό παρατσούκλι που της έχει βγάλει αφήνοντας τους πάντες έκπληκτους!

«Μου άρεσε αυτή η έκθεση για μένα, όποτε το δημοσιεύω επειδή μερικά trolls χρειάζονται μια μικρή υπενθύμιση σχετικά με το σε ποιον νομίζουν ότι μιλούν» έγραψε χαρακτηριστικά η Σοφία Χατζηπαντελή.

H Xατζηπαντελή απαντά στους επικριτές της