Μετά τις αινιγματικές αναρτήσεις ''έπεσε'' unfollow - Σύννεφα για Κατερίνα Καινούργιου και Τσαγκρίδη;

Τυχαίο ή έχουμε εξελίξεις;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μετά τις αινιγματικές αναρτήσεις ''έπεσε'' unfollow - Σύννεφα για Κατερίνα Καινούργιου και Τσαγκρίδη;

Τον τελευταίο καιρό η επανασύνδεση της Κατερίνας Καινούργιου με τον εφοπλιστή Φίλιππο Τσαγκρίδη ήταν από τα μεγαλύτερα γεγονότα της showbiz. Το ζευγάρι φαίνεται πως αποφάσισε να δώσει άλλη μια ευκαιρία στη σχέση του και μάλιστα έκαναν και κοινές εμφανίσεις. Οι φήμες ωστόσο έχουν φουντώσει τις τελευταίες μέρες και πολλοί τους θέλουν να είναι και πάλι χωριστά. Μετά από κάποιες αινιγματικές αναρτήσεις που έκανε η ίδια, ακολούθησε το unfollow που έριξε λάδι στη φωτιά.

Είχε προβληματίσει και η τελευταία ανάρτηση της soulaglamorous από beach bar στη Βούλα όπου Φίλιππος και Κατερίνα βρέθηκαν στο ίδιο μαγαζί. Ωστόσο οι φωτογραφίες τους δείχνουν να κάθονται σε χωριστά τραπέζια, ενώ σύμφωνα με τους μάρτυρες υπήρχε και ελάχιστο eye contact μεταξύ τους. Το αν έχει συμβεί κάτι ή απλά δεν ήθελαν να τραβήξουν τα βλέμματα παραμένει άγνωστο.

Το unfollow της Καινούργιου στον Τσαγκρίδη που έβαλε ''λάδι στη φωτιά''

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες με μια αναζήτηση στο λογαριασμό της παρουσιάστριας φάινεται πως δεν ακολουθεί πια τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Ωστόσο αυτό δε συμβαίνει με τον γνωστό εφοπλιστή, αφού εκείνος την ακολουθεί ακόμα. ότι και να έχει συμβεί να ευχηθούμε να είναι όλα καλά!

Το unfollow της Κατερίνας Καινούργιου

Το προφίλ του Τσαγκρίδη

Οι αινιγματικές αναρτήσεις της Καινούργιου που προηγήθηκαν

Η Κατερίνα Καινούργιου, περνά στιγμές χαλάρωσης μετά το φινάλε της εκπομπής της και γεμίζει μπαταρίες για την επόμενη σεζόν, την στιγμή που η προσωπική της ζωή φαίνεται να είναι στα καλύτερά της μιας και όλοι αναφέρουν, όπως σχεδόν και η ίδια μέσα από μία σπόντα της, πως είναι και πάλι μαζί με τον εφοπλιστή.

Τα τελευταία της ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας μπερδεύουν λίγο και αφήνουν ερωτηματικά κατά πόσο αυτή η επανασύνδεση έγινε πραγματικότητα ή κατά πόσο κράτησε. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια, ούσα αρκετά ενεργή στα social media, δημοσίευσε δύο αναρτήσεις.

Στο πρώτο γράφει: « Κάποια μέρα κάποιος θα σε αγκαλιάσει τόσο δυνατά, που όλα τα σπασμένα κομμάτια σου θα ενωθούν ξανά» ενώ στο επόμενο: «Crying room».

αναρτήσεις της Καινούργιου

 αινιγματικές αναρτήσεις της Καινούργιου