«Ο Μήτσος θα γίνει πατέρας!» - Η ανάρτηση της Αλεξανδράκη που ξεκαθαρίζει τα παντα για Αλεξάνδρου και Τούνη

''Έχω μείνει παγωτό, κυριολεκτικά...''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Ο Μήτσος θα γίνει πατέρας!» - Η ανάρτηση της Αλεξανδράκη που ξεκαθαρίζει τα παντα για Αλεξάνδρου και Τούνη

Από εχθές η είδηση της εγκυμοσύνης της Ιωάννας Τούνη είναι στα τοπ θέματα της επικαιρότητας αφού η γνωστή influencer το πήρε απόφαση και επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να γίνονται γονείς με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που απόρησαν με τη στάση του, αφού παρά τις πολλές ώρες που έχουν περάσει από τη στιγμή της ανακοίνωσης δεν έχει ανεβάσει κάτι σχετικό με την εγκυμοσύνη της συντρόφου του. Η καλή φίλη και γειτόνισσα του ζευγαριού Δήμητρα Αλεξανδράκη, ανέβασε ένα μακροσκελές ποστ στο instagram με το οποίο ξεκαθάρισε τα πάντα.

Υπενθυμίζεται πως η Τούνη με χθεσινή της ανάρτηση επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της και μάλιστα αποκάλυψε ότι είναι τριών μηνών έγκυος και πως δεν ήθελε να το αποκαλύψει καθώς περνούσε μια δύσκολη ψυχολογικά περίοδο. Χιλιάδες ήταν αυτοί διάσημοι και μη που έσπευσαν να της ευχηθούν κάτω στα σχόλια του post.

H ανάρτηση της Αλεξανδράκη που ξεκαθαρίζει τα πάντα για Τούνη και Αλεξάνδρου

16 Μαΐου !
Από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μου !
Σας είχα πει να θυμάστε αυτή την ημερομηνία !
2 άνθρωποι που υπέρ αγαπάω θα γίνουν γονείς !

Μπήκαμε στο γυμναστήριο , πήγαμε στη τουαλέτα , της έδειξα πως να κάνει το τεστ (γιατί δεν είχε ξανά κάνει η ξανθούλα μου) βγαίνει μου το δίνει και ρωτάει ,, ο σταυρός που βγάζει τι είναι ? Έχω μείνει παγωτό , κυριολεκτικά !!! Την κοιτάω, με ξανά ρωτάει και της λέω είσαι έγκυος??? Είσαι έγκυος !!
Ναι είσαι έγκυοοοος !!! Είσαι έγκυος !! Είσαι σίγουρα έγκυος !! Θα κανείς μωρό ! Θα γίνεις μάνα ! Ο Μήτσος θα γίνει πατέρας ! Σοκκκ είσαι έγκυος !!!! Βγαίνουμε απ έξω γρήγορα μην μας πάρουν χαμπάρι από τα τόσα δάκρυα χαράς και λέω πρέπει να βγάλουμε μια φωτό όπως είμαστε να θυμόμαστε αυτή την ημέρα !

Όλα τα καλά του Θεού με τις ευλογίες Του, μέσα από από τη ψυχή μου να έχεις μια υπέροχη κύηση και μία εύκολη γέννα !
Υγεία και αγάπη να έχετε σε όλη σας τη ζωή !

Δίπλα σας πιο δυνατή και από βράχο θα προσπαθήσω να είμαι ! Όσο φόβο , άγχος αγωνία κι αν έχετε μόλις έρθει το αγγελούδι σας θα φύγουν όλα ! Ανθρώπινα πανέμορφα συναισθήματα στον έρχομαι ενός “φασολάκι”
Σαν μια γροθιά να μεγαλώσετε τον καρπό του έρωτα σας με την περίσσεια αγάπη και καλοσύνη που έχετε !
Σας αγαπάω ΑΠΕΙΡΑ
@j.touni
@dimitris_alexandrou

Το ποστ της Αλεξανδράκη για τους Τούνη και Αλεξάνδρου

Οι πρώτες αναρτήσεις του Αλεξάνδρου μετά την ανακοίνωση της Τούνη για την εγκυμοσύνη της που προβλημάτισαν

Αν είχε παρακολουθήσει κανείς από την αρχή την σχέση αυτών των δυο ανθρώπων είναι σίγουρο πως διαφορετικά θα είχε στο μυαλό του την ανακοίνωση αυτή. Η Ιωάννα Τούνη το βράδυ της Δευτέρας 18/7 ανακοίνωσε πως είναι τριών μηνών έγκυος με μια συγκλονιστική φωτογραφία κι ένα ακόμα πιο συγκλονιστικό κείμενο (δείτε το εδώ).

Για ένα ζευγάρι που για μεγάλο χρονικό διάστημα μοιραζόταν κάθε του στιγμή, που έκαναν κοινές αναρτήσεις μαζί για giveaways, το να μην κάνουν κοινή ανάρτηση για την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, είναι ζήτημα. Εν προκειμένω βέβαια δεν υπήρξε ούτε καν ξεχωριστή ανακοίνωση από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου για την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη, δείγμα του ότι τα πράγματα μεταξύ τους δεν είναι καλά παρά το γεγονός πως μετά τον επεισοδιακό χωρισμό που είχαν με τα blocks και τα unfollow υπήρξε επανασύνδεση.

Η Ιωάννα Τούνη, μάλιστα, αυτό τον καιρό μένει και στο κοινό τους σπίτι στον Διόνυσο. Στη φωτογραφία, λοιπόν που δημοσίευσε, είναι δακρυσμένη και μιλάει για τη μητέρα της, καθώς έμαθε για την εγκυμοσύνη της μόλις λίγο καιρό μετά τον θάνατο της το Πάσχα. Δεν υπάρχει όμως καμία αναφορά στον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Ούτε ως tag, ούτε ως mention.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου από τη μεριά του έχει επιλέξει τη σιωπή και η πρώτη του ανάρτηση μετά την ανακοίνωση ήταν μια θάλασσα κι ένα ηλιοβασίλεμα από το μέρος όπου βρίσκεται για διακοπές, ενώ μετά ακολούθησε και βίντεο με τον σκύλο του.

Δημήτρης Αλεξάνδρου ανάρτηση για εγκυμοσύνη

Όσο να 'ναι μια ανάρτηση την κάνεις για το παιδί που περιμένεις, από τη στιγμή που είσαι κάποιος που κάνει ανάρτηση για πολύ λιγότερο σημαντικά πράγματα.