Άννα Αμανατίδου: Η καλλονή του GNTM προκάλεσε εγκεφαλικά με το μπικίνι της στη Μήλο

Το κορμί της ακόμα καλύτερο από όταν μπήκε στο διαγωνισμό

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Άννα Αμανατίδου: Η καλλονή του GNTM προκάλεσε εγκεφαλικά με το μπικίνι της στη Μήλο

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι σε εξέλιξη και όλοι ψάχνουν τον δικό τους παράδεισο για να απολαύσουν τις πρώτες τους βουτιές. Η Μήλος είναι σταθερά στις προτιμήσεις της εποχής, αφού τα κρυστάλλινα νερά του νησιού και τα σεληνιακά τοπία είναι πόλος έλξης. Αυτά είδε η Άννα Αμανατίδου, η πανέμορφη κοπέλα με τις juicy αναλογίες που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM και επισκέφτηκε το νησί μην παραλείποντας να βγάλει και μερικές καυτές φωτογραφίες με το μαγιό της.

Το μοντέλο και influencer πρόσφατα είχε συγκλονίσει τους πάντες όταν σε συνέντευξή της αποκάλυψε ότι πρώην σύντροφός της την είχε χτυπήσει δημόσια, και μάλιστα θέλησε να δώσει το δικό της μήνυμα σε γυναίκες που δέχονται τέτοιες συμπεριφορές. Αυτά πάντως ανήκουν στο παρελθόν αφού πέρα από το ότι έχει νέο σύντροφο, φαίνεται αν απολαμβάνει στο έπακρο και τις διακοπές της.

Oι νέες φωτογραφίες της Αμανατίδου με μπικίνι που ανέβασαν τη θερμοκρασία στη Μήλο

«Το πιο ωραίο σε κάθε ταξίδι είναι η εξερεύνηση για καινούργια μέρη .Ο φυροπόταμος στη μήλο είναι ένα από τα πιο γραφικά μέρη του νησιού ! •
#island #travel #milosisland #instapost», έγραψε το μοντέλο και οι φωτογραφίες μας άφησαν άφωνους!

Η συγκλονιστική φωτογραφία της Άννας Αμανατίδου από τη Μήλο

Η συγκλονιστική πόζα της Άννας Αμανατίδου από τη Μήλο

Η συγκλονιστική φωτογραφία της Άννας Αμανατίδου από τη Μήλο με μαγιό

Τρελά ερωτευμένη - Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφός της

Η Άννα Αμανατίδου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μετά από την συμμετοχή της στο GNTM που προβλήθηκε το 2018 μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR. Μπορεί η ίδια να μην κατάφερε να κερδίσει το ριάλιτι μόδας ωστόσο με την εξαιρετική παρουσία η ίδια έφτασε μέχρι την τελική τετράδα.

Πλέον, η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λ9ογαριασμούς στα social media καθώς έχει αποκτήσει μια ιδιαίτερη σχέση με τους followers της.

Μάλιστα, η Άννα Αμανατίδου φαίνεται πως βιώνει μια από τις πιο ευχάριστες περιόδους της ζωής της αφού είναι τρελά ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Πιο συγκεκριμένα, ο σύντροφος της ονομάζεται Βασίλης και οι δυο τους ανεβάζουν συχνά κοινά στιγμιότυπα στα social media.

undefined

Η ανάρτηση της Άννας Αμανατίδου