"Δυστυχώς..." - Στη φωτιά της Πεντέλης ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος! Σοκάρουν οι εικόνες που κατέγραψε

Η πυρκαγιά έχει εξαπλωθεί και στις γύρω περιοχές

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ανεξέλεγκτα είναι δυστυχώς τα πύρινα μέτωπα που έχουν ξεσπάσει σε Πεντέλη, Παλλήνη, Ανθούσε, Γέρακα και Ντράφι τις τελευταίες ώρες με την φωτιά να καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά της ενώ πριν μερικά λεπτά έγινε γνωστός κι ο πρώτος θάνατος.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 19/7 σε ένα από τα πύρινα μέτωπα και πιο συγκεκριμένα στο Ντράφι κοντά στη λεωφόρο Μαραθώνος και κατέγραψε μερικές εικόνες που σοκάρουν.

Οι εικόνες του Λεωνίδα Κουτσόπουλου από την φωτιά στην Πεντέλη

Αδιανόητο περιστατικό στο OPEN - Δημοσιογράφος άρχισε να τρέχει για να αποφύγει τις φλόγες

Η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε την Τρίτη 19/7 στην Πεντέλη έχει προκαλέσει ένα χάος, καθώς πολύς κόσμος έχει χάσει τα σπίτια του από τις φλόγες και πολλοί άνθρωποι έχουν φύγει από τα σπίτια τους για να προστατευτούν. Οι πυροσβέστες ήταν εκεί από την πρώτη στιγμή και συνεχίζουν να δίνουν μάχη για να κατευνάσουν την φωτιά μέχρι και την Τετάρτη 20/7, ωστόσο οι δυνατοί άνεμοι δεν εξυπηρετούν την κατάσταση.

Οι δημοσιογράφοι ήταν εκεί, επίσης από τις πρώτες στιγμές, και στην προσπάθειά τους να μεταφέρουν όσα συμβαίνουν, θέτουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο. Έτσι, μετά το σκηνικό με την δημοσιογράφο του MEGA, η Γεωργία Λαγού, ρεπόρτερ του OPEN, στεκόταν λίγα μόλις μέτρα από τις φουντωμένες φλόγες και άρχισε να τρέχει για να μπει στο αμάξι του συνεργείου και να μεταφερθεί αλλού.

«Απίστευτες εικόνες αυτές που βλέπουμε στο Ντράφι. Οι φλόγες βρίσκονται μια ανάσα από τα σπίτια…. Η φωτιά γλείφει τα κάγκελα. Οι συναγερμοί χτυπούν στα σπίτια. Έχει σκοτεινιάσει όλος ο ουρανός. Νομίζω ότι πρέπει να αποχωρήσουμε γιατί μας κυνηγά η φωτιά κι οι κάφτρες… Γρήγορα!», είπε χαρακτηριστικά η ίδια, με την Πόπη Τσαπανίδου να τους ζητάει να φύγουν γρήγορα και να βρεθούν σε κάποιο ασφαλές σημείο.