Κώστας Αναγνωστόπουλος: Έδωσε "μάχη" με τις φλόγες στην Πεντέλη - Οι ανατριχιαστικές αναρτήσεις στα social

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κώστας Αναγνωστόπουλος: Έδωσε

Από το απόγευμα της Τρίτης (19/7) εθελοντές και πυροσβέστες προσπαθούν να κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου η φωτιά που ξέσπασε στην Πεντέλη να σβήσει καθώς έχει προκαλέσει άλλα τόσα μέτωπα τα οποία είναι δύσκολο να "κοπάσουν" αφού το σπίτι της Ελένης Γερασιμίδου στην Παλλήνη έχει καεί ολοσχερώς.

Ανάμεσα στα άτομα που έχουν συμβάλλει είναι και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ο οποίος δεν είναι η πρώτη φορά που πηγαίνει ως εθελοντής στα πύρινα μέτωπα. Συγκεκριμένα, ο γνωστός επιχειρηματίας ο οποίος είναι αρκετά ενεργός μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, έτσι δεν δίστασε να δημοσιεύσει κάποια στιγμιότυπα όπου προκαλούν ανατριχίλα.

Οι αναρτήσεις του Κώστα Αναγνωστόπουλου κοντά στην πύρινη λαίλαπα

Η ανάρτηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου

Καρέ - Καρέ η συγκλονιστική στιγμή που δημοσιογράφος του ALPHA κινδύνεψε από τις φλόγες

Το απόγευμα της Τρίτης (19/7) σήμανε συναγερμός μετά από την είδηση πως έχει ξεσπάσει φωτιά στην Πεντέλη. Ωστόσο, λόγω των έντονων ανέμων η πυρκαγιά πήρε μεγαλύτερη τροπή με αποτέλεσμα να καίει ακόμη και σήμερα (20/7). Μάλιστα, υπήρξε και το πρώτο θύμα το οποίο έβαλε τέλος στη ζωή του (δείτε εδώ αναλυτικά).

Μεταξύ άλλων, συνεργείο από τον σταθμό του ALPHA βρίσκεται αυτή την ώρα στα πύρινα μέτωπα προκειμένου να καλύψουν ότι συμβαίνει. Την ώρα λοιπόν που η δημοσιογράφος, Ρένα Κουβελιώτη μετέδιδε το ρεπορτάζ αναφορικά με τις φωτιές, κινδύνεψε αφού πλησίαζαν απειλητικά προς το μέρος της με αποτέλεσμα η ίδια να αρχίσει να "ουρλιάζει" «Πρέπει να μπω στο αυτοκίνητο, φεύγω, βάζω το κλειδί».