Με μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι - Η Ειρήνη Καζαριάν ''έβαλε'' φωτιά στο Instagram

Η ανάρτηση

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Με μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι - Η Ειρήνη Καζαριάν ''έβαλε'' φωτιά στο Instagram

Πρώην παίκτρια του γνωστού ριάλιτι μοντέλων, GNTM, ανέβασε για άλλη μία φορά τη θερμοκρασία με την εμφάνισή της σε παραλία. Η μελαχρινή καλλονή φόρεσε το μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι της, και όπως ήταν επόμενο, κόλασε τους πάντες γύρω.

Πρόκειται για μία από τις παίκτριες που κατάφερε να κερδίσει την προσοχή του κοινού, τόσο με την εμφάνισή της, όσο και με τον χαλαρό χαρακτήρα της. Η παίκτρια, συμμετείχε στην πρώτη σεζόν του ριάλιτι και έκλεψε τις εντυπώσεις. Ο λόγος φυσικά, για τη νικήτρια του πρώτου κύκλου, Ειρήνη Καζαριάν, η οποία οσονούπω θα γίνει θεία.

Η νικήτρια του πρώτου κύκλου του GNTM αναστατώνει σε κάθε της ανάρτηση. Έχει τέλειο σώμα, είναι κούκλα και τα likes σε κάθε δημοσίευση της, πέφτουν σαν την βροχή από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ανάρτηση της Ειρήνης Καζαριάν με το μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι

Το μοντέλο αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον καλό καιρό και έτσι πήγε στην παραλία, φορώντας το πιο "καυτό" μαγιό. Με τη φωτογραφία που ανέβασε πριν λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κατάφερε για ακόμα μία φορά να "αναστατώσει" το Instagram.

«Storiez» ήταν το λιτό σχόλιο που επέλεξε η Ειρήνη Καζαριάν για να συνοδεύσει το φωτογραφικό της άλμπουμ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ειρήνη Καζαριάν μπικινι

Ειρήνη Καζαριάν

"Αναστάτωσε" το Instagram η Ειρήνη Καζαριάν του GNTM με το "καυτό" μαγιό της

Με τη θερμοκρασία να έχει «χτυπήσει» κόκκινο, η Ειρήνη Καζαριάν, δε θα μπορούσε να μη ρίξει μια βουτιά στη θάλασσα προκειμένου να δροσιστεί και να περάσει την Κυριακή της με τον πιο ιδανικό τρόπο.

Το πανέμορφο μοντέλο έχει πάντα τον τρόπο να προκαλεί πανικό με την εμφάνισή της και όχι άδικα, αφού τόσο το πρόσωπό της όσο και το σώμα της, είναι πραγματικά αξιοζήλευτα.

Φορώντας ένα λεοπάρ μαγιό, η Ειρήνη Καζαριάν πόζαρε στον φακό και μοιράστηκε την πιο υπέροχη φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Χαμός έγινε και με την τόπλες φωτογραφία που ανέβασε η Μαρία Μιχαλοπούλου του GNTM. Δείτε την εδώ και δε θα την αναγνωρίζετε!

Ειρήνη Καζαριάν σώμα