Εικόνες φρίκης - Τα πρώτα πλάνα από το σπίτι της Ελένης Γερασιμίδου μετά από την φωτιά στην Πεντέλη

Σοκ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εικόνες φρίκης - Τα πρώτα πλάνα από το σπίτι της Ελένης Γερασιμίδου μετά από την φωτιά στην Πεντέλη

Πριν από λίγη ώρα, το μεσημέρι της Τετάρτης 20/7, έγινε γνωστό πως, εξαιτίας της φωτιάς που ξέσπασε την Τρίτη 19/7 στην Πεντέλη, το σπίτι της Ελένης Γερασιμίδου και του Αντώνη Ξένου τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς. Συντετριμμένη η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα για να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη.

Η εκπομπή του ALPHA, Alpha τώρα, εξασφάλισε μάλιστα κάποια πλάνα από την κατοικία της ηθοποιού δείχνοντας πως η ζημιά που έχει γίνει στο ισόγειο είναι ανεπανόρθωτη, καθώς δεν υπάρχει τίποτα στο εσωτερικό της που να μπορεί να διασωθεί.

Τα πλάνα από το σπίτι της Ελένης Γερασιμίδου μετά την φωτιά στην Πεντέλη

Πολύ δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Στεφανίδη - Το σπίτι της καίγεται στην Παλλήνη

Οι τελευταίες ώρες είναι αρκετά δύσκολες για τους κατοίκους της Πεντέλης μετά από την φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (19/7) καθώς η πυρκαγιά πλέον είναι ανεξέλεγκτη με αποτέλεσμα η κατάσβεσή της σε συνδυασμό με τους έντονους ανέμους να κάνουν ακόμη πιο δύσκολο το έργο της Πυροσβεστικής.

Μάλιστα, πριν από λίγη ώρα επιβεβαιώθηκε ο πρώτος νεκρός, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έβαλε τέλος στην ζωή του όταν αντίκρισε πως η οικεία του είχε τυλιχθεί στις φλόγες.

Από την άλλη, η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη με ανάρτησή της στα social media έκανε γνωστή την δυσάρεστη είδηση πως το σπίτι τους καίγεται επίσης.

Συγκεκριμένα, η Ζωή Βαρέλη, η οποία εδώ και ώρες έχει εγκαταλείψει το σπίτι της οικογένειας στην Παλλήνη λόγω της φωτιάς, παρακολουθεί από την τηλεόραση το σπίτι της να παραδίδεται στην πύρινη λαίλαπα.