«Χρόνια πολλά στον άνθρωπο που αντέχει...» - Οι δημόσιες ευχές της συντρόφου του Ηλία Βρεττού για την γιορτή του

Τα stories της Αναστασίας Δεληγιάννη για τη γιορτή του αγαπημένου της

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Χρόνια πολλά στον άνθρωπο που αντέχει...» - Οι δημόσιες ευχές της συντρόφου του Ηλία Βρεττού για την γιορτή του

Ο Ηλίας Βρεττός βιώνει μια πολύ όμορφη περίοδο αφού τόσο τα προσωπικά του όσο και τα επαγγελματικά του πάνε πάρα πολύ καλά, με τα νέα που μαθαίνουμε για εκείνον να μας ενθουσιάζουν διαρκώς. Μετά τη δημόσια ανακοίνωση του, πως πολύ σύντομα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας παράλληλα έκανε και ένα καλλιτεχνικό βήμα.

Σήμερα, Τετάρτη 20/7, μάλιστα έχει ένα ακόμα λόγο να χαίρεται μιας και είναι η ονομαστική του γιορτή (δείτε εδώ ποια άλλα ονόματα γιορτάζουν σήμερα) και η σύντροφός του, Αναστασία Δεληγιάννη βρήκε έναν χιουμοριστικό τρόπο να του ευχηθεί και δημόσια.

Τα stories της Αναστασίας Δεληγιάννη για τη γιορτή του Ηλία Βρεττού

Συγκεκριμένα, ανέβασε στο Instagram δυο stories για εκείνον. Στο ένα, φαίνεται να του έχει κάνει κάποια φάρσα, καθώς εκείνος ανυποψίαστος ανοίγει την πόρτα από το ασανσέρ που οδηγεί στο σπίτι τους και στο δεύτερο οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιά σε παραλία, ενώ γράφει στις λεζάντες:

«Χρόνια πολλά στον άνθρωπο που αντέχει όλες τις τρέλες μου» και «Σε αγαπάω άντρα μου».

Οι δημόσιες ευχές της σύντροφος του Ηλία Βρεττού για την γιορτή του

Αυτή είναι η σύντροφος και μέλλουσα γυναίκα του Ηλία Βρεττού

Στη κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε το πρωί της Παρασκευής 12/11/2021 ο Ηλίας Βρεττός. Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σύντροφο του, Αναστασία Δεληγιάννη, με την οποία είναι μαζί τα τελευταία 3 χρόνια (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από τις διακοπές τους).

«Είμαι τέλεια, πολλές σχέσεις τις έχω προφυλάξει δεν είναι η πρώτη σχέση που προφυλάσσω τύχαινε για κάποιους λόγους, κάποιες σχέσεις να βγαίνουν έντονα στην δημοσιότητα. Όσοι είναι στον χώρο γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι εγώ ποτέ δεν επέλεγα και δεν ήθελα να μιλήσω από εκεί και πέρα όταν υπάρχουν παπαράτσι και φωτογραφίες δεν γίνεται. Εγώ σιχαίνομαι αυτά τα στημένα.

Με την Αναστασία είμαστε μαζί 3 χρόνια, συγκατοικούμε μένουμε μαζί, είναι πάρα πολύ όμορφο. Είμαι με έναν άνθρωπο που αισθάνομαι ότι μου δίνει ισορροπία και ότι μου δίνει δύναμη να πηγαίνω μπροστά. Με έναν άνθρωπο που είσαι 3 χρόνια το επόμενο βήμα είναι η επισημοποίηση της σχέσης, αν όλα πάνε καλά και αν θέλει ο Θεός θα έρθει».