«Παντρεύομαι τον Σεπτέμβριο» - Ανακοινώθηκε ο γάμος στον αέρα του Mega Καλημέρα

Όλα όσα αναφέρθηκαν

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Παντρεύομαι τον Σεπτέμβριο» - Ανακοινώθηκε ο γάμος στον αέρα του Mega Καλημέρα

Ο Ηλίας Βρεττός βρέθηκε καλεσμένος στο «Mega Καλημέρα» το πρωί της Δευτέρας 13/6, όπου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Ο αγαπημένος ερμηνευτής, μεταξύ άλλων, προχώρησε και σε μία αποκάλυψη, που περιμέναμε καιρό.

Πρόσφατα έγινε γνωστό πως ο Ηλίας Βρεττός παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του. Ο ίδιος βέβαια απέφευγε να πει πολλά μέχρι σήμερα. Ο τραγουδιστής φαίνεται να είναι τόσο ευτυχισμένος που αποφάσισε να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα και να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας ντυμένος γαμπρός.

Η ανακοίνωση του Ηλία Βρεττού για τον επικείμενο γάμο του

«Τα δημοσιεύματα περί γάμου που είχαν κυκλοφορήσει έφεραν και εμένα και τη σύντροφό μου σε μια αμηχανία διότι δεν ήταν ακόμη κανονισμένα τα πράγματα. Πλέον μπορώ να το ανακοινώσω και επίσημα, παντρεύομαι στις αρχές του Σεπτέμβρη και αυτός είναι ο λόγος που μίλησα και για συγκυριακή στιγμή στο τραγούδι μας. Είχα πει ότι όταν είναι σίγουρο θα το πει, αυτή τη στιγμή που έχουν δρομολογηθεί τα πάντα δεν έχω λόγο να μην σας το αποκαλύψω» ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Επειδή η Αναστασία έχει αλλεργία με τη δημοσιότητα, θα προσπαθήσω να κρατήσω τον γάμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σε κλειστό κύκλο. Έχω μια σχέση που με ισορροπεί με έναν άνθρωπο που είναι σε πολλά αντίθετος από μένα και αυτή η αντίθεση είναι αυτή που μας δένει. Έκανα πρόταση γάμου, όλα έγιναν με παραδοσιακό τρόπο. Όλα θα γίνουν με τη σωστή σειρά των πραγμάτων. Ο γάμος θα γίνει στην Εύβοια σε πολύ στενό κύκλο και όπως το έχουμε φανταστεί και οι δυο μας» αποκάλυψε ο Ηλίας Βρεττός.

Αυτή είναι η σύντροφος και μέλλουσα γυναίκα του Ηλία Βρεττού

Στη κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε το πρωί της Παρασκευής 12/11/2021 ο Ηλίας Βρεττός. Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σύντροφο του, Αναστασία Δεληγιάννη, με την οποία είναι μαζί τα τελευταία 3 χρόνια (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από τις διακοπές τους).

«Είμαι τέλεια, πολλές σχέσεις τις έχω προφυλάξει δεν είναι η πρώτη σχέση που προφυλάσσω τύχαινε για κάποιους λόγους, κάποιες σχέσεις να βγαίνουν έντονα στην δημοσιότητα. Όσοι είναι στον χώρο γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι εγώ ποτέ δεν επέλεγα και δεν ήθελα να μιλήσω από εκεί και πέρα όταν υπάρχουν παπαράτσι και φωτογραφίες δεν γίνεται. Εγώ σιχαίνομαι αυτά τα στημένα.

Με την Αναστασία είμαστε μαζί 3 χρόνια, συγκατοικούμε μένουμε μαζί, είναι πάρα πολύ όμορφο. Είμαι με έναν άνθρωπο που αισθάνομαι ότι μου δίνει ισορροπία και ότι μου δίνει δύναμη να πηγαίνω μπροστά. Με έναν άνθρωπο που είσαι 3 χρόνια το επόμενο βήμα είναι η επισημοποίηση της σχέσης, αν όλα πάνε καλά και αν θέλει ο Θεός θα έρθει».