«Εσείς οι σ@@όψυχοι...» - Έξαλλη η Κατερίνα Δαλάκα με όσους προκαλούν τις φωτιές

«Αντί να γινόμαστε καλύτεροι, κάθε χρόνο γινόμαστε χειρότεροι»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Εσείς οι σ@@όψυχοι...» - Έξαλλη η Κατερίνα Δαλάκα με όσους προκαλούν τις φωτιές

Τις τελευταίες δύο μέρες ξεσπούν η μία φωτιά πίσω από την άλλη και δεν είναι λίγες οι νύξεις και οι υπόνοιες για εμπρησμό. Πλήθος κόσμου έσπευσε να σχολιάσει την κατάσταση και να μιλήσει για την αδυναμία της εξουσίας να αποτρέψει τέτοιου είδους γεγονότα, είτε μέσω Twitter είτε μέσω της τηλεόρασης ακόμα.

Με αφορμή, λοιπόν, αυτήν την κατάσταση, έντονα προβληματισμένη και η Κατερίνα Δαλάκα για τις φωτιές που μαίνονται από χθες και ξέσπασε μέσα από βίντεό της στα social media για όσους τις προκαλούν.

Το αγανακτισμένο βίντεο της Κατερίνας Δαλάκα για τις φωτιές

«Βλέπω αυτήν την κατάσταση που επικρατεί με τις φωτιές και δεν έχω λόγια να εκφραστώ. Εσείς οι σ…όψυχοι που τα κάνετε αυτά, γιατί σίγουρα έχετε social media και τα παρακολουθείτε και χαίρεστε γιατί έχετε κάποια αρρώστια μέσα σας.

Δεν γίνεται να βλέπετε να κλαίνε παππούδες γιαγιάδες, να κλαίει κόσμος και να καίγονται ζώα ζωντανά κι εσείς να συνεχίζετε το ίδιο τροπάριο. Με τέτοια εξέλιξη που υπάρχει στην ανθρωπότητα αντί να γινόμαστε καλύτεροι, κάθε χρόνο γινόμαστε χειρότεροι.

Γιατί υπάρχουν άτομα σαν κι εσάς. Ελάχιστα αλλά υπάρχουν και συνεχίζουν να κάνουν κακό στον κόσμο. Δεν έχω λόγια, είστε η ντροπή της ανθρωπότητας. Μόνο αυτό έχω να πω» ανέφερε η Κατερίνα Δαλάκα.

Η ανάρτηση της Ελένης Ράντου γεμάτη απογοήτευση

Η φωτιά που ξέσπασε την Τρίτη 19/7 στην Πεντέλη προκάλεσε χάος στους πολίτες της Αθήνας, καθώς κινδύνευσαν ζωές και πολλοί κάτοικοι της περιοχής χρειάστηκε να εκκενώσουν τα σπίτια τους και να μεταφερθούν σε κάποιο ασφαλές μέρος.

Ορισμένοι, δυστυχώς, έχασαν τις κατοικίες τους, ανάμεσα στους οποίους είναι και η Ελένη Γερασιμίδου, ωστόσο κάποιοι κατάφεραν να σώσουν τα ακίνητά τους.

Με αφορμή, λοιπόν, αυτή την τραγωδία, σοκαρισμένη δήλωσε με ανάρτησή της στο Facebook η Ελένη Ράντου με το θέαμα που αντίκρισε επιστρέφοντας από τις ολιγοήμερες διακοπές της στην Ψέριμο.

«Επέστρεψα χτες από έναν ευλογημένο τόπο με 30 κατοίκους χωρίς τηλεόραση, χωρίς ανάγκη για κινητό, με ανθρώπους που επικοινωνούν με λίγα και ουσιαστικά λόγια.

Και πάνω από την Αθήνα αντικρίζω κόκκινους απειλητικούς καπνούς και επιστρέφω βίαια στην πραγματικότητα του παρατεταμένου σοκ που ζούμε χρόνια τώρα, ειδικά στη μητρόπολη, που το ένα σοκ διαδέχεται το άλλο και σκέφτομαι πόση βία ψυχολογική και όχι μόνο καταπίνουμε, πόση ματαίωση, πόση θλίψη… Πόση αδικία, πόση ανασφάλεια, πόση απώλεια, πόσο α στερητικό.

Και παύω να αναρωτιέμαι γιατί γεννάμε τόσο μίσος. Έχουμε πια μισήσει την ίδια τη ζωή. Δεν παλεύονται άλλο οι καταστροφές μας. Καμιά ύπαρξη δεν μπορεί να τις αντέξει» έγραψε.