Φωτιά Πεντέλη: «Έλεος» - Έξαλλοι οι Έλληνες διάσημοι με τους εμπρηστές

Βλέπουν το ίδιο έργο κάθε χρόνο, όπως όλοι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτιά Πεντέλη: «Έλεος» - Έξαλλοι οι Έλληνες διάσημοι με τους εμπρηστές

Η φωτιά που ξέσπασε την Τρίτη 19/7 στην Πεντέλη σκόρπισε τον πανικό στους κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο, καθώς ο κόσμος ξεριζώθηκε από τα σπίτια του, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είδαν τον κόπο μίας ζωής να τυλίγεται στις φλόγες. Στο πλευρό των πυρόπληκτων ήταν πολλοί εθελοντές, ενώ όσοι δεν μπορούσαν να βρεθούν στο πλευρό τους, έδειχναν την στήριξή τους μέσα από τα social media.

Σε αυτούς συγκαταλέγονται και πολλοί διάσημοι της εγχώριας showbiz, οι οποίοι παρακολουθούσαν τις εξελίξεις άναυδοι. Το γεγονός πως ένας άνθρωπος έδωσε τέλος στη ζωή του, καθώς είδε την κατοικία του να καίγεται για τρίτη φορά, είναι ακριβώς ο λόγος που ξέσπασαν ανεβάζοντας στόρι και αποδίδοντας ευθύνες για την αδυναμία της εξουσίας να αποτρέψει τέτοιου είδους καταστάσεις, ενώ βλέπουν το έργο να επαναλαμβάνεται κάθε χρονιά.

Οι αντιδράσεις των διασήμων στα social media για την φωτιά στην Πεντέλη

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Αθηνά Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου - Φωτιά Πεντέλη

Ζέτα Δούκα

Ζέτα Δούκα - Φωτιά Πεντέλη

Έλενα Χριστοπούλου

Έλενα Χριστοπούλου - Φωτιά Πεντέλη

Έλενα Ασημακοπούλου

Έλενα Ασιμακοπούλου - Φωτιά Πεντέλη

Χριστίνα Αλούπη

Χριστίνα Αλούπη - Φωτιά Πεντέλη

Διονυσία Κουκίου

Διονυσία Κουκίου - Φωτιά Πεντέλη

Ανείπωτη θλίψη και για την Χριστίνα Μπόμπα

Όσο η Χριστίνα Μπόμπα προετοιμαζόταν για την βάφτιση των μικρών της παιδιών δοκιμάζοντας φορέματα, την Τρίτη 19/7 ξέσπασε η τεράστια πυρκαγιά στην Πεντέλη και παρόλο που η ίδια είναι μακριά, δεν θα μπορούσε να αφήσει αυτή την είδηση ασχολίαστη.

Έτσι, την Τετάρτη 20/7 προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου έδειχνε την εικόνα της περιοχής αμέσως μετά το σβήσιμο της φωτιάς, και μόνο θλίψη θα μπορούσε να είναι το συναίσθημα που περιγράφει το μαυρισμένο τοπίο. Στη συνέχεια, όμως, η ίδια ανέβασε άλλο ένα στόρι, στο οποίο παραχωρούσε πληροφορίες σχετικά με τα ζώα που επλήγησαν.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα για την φωτιά στην Πεντέλη

Χριστίνα Μπόμπα

Χριστίνα Μπόμπα - Φωτιά Πεντέλη