Ράδιο Αρβύλα: Επιστρέφουν στην συχνότητα του ΑΝΤ1; - Ανακοινώθηκε το τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής

Είναι οριστικό!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ράδιο Αρβύλα: Επιστρέφουν στην συχνότητα του ΑΝΤ1; - Ανακοινώθηκε το τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής

Η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» την φετινή τηλεοπτική σεζόν πέρασαν από 40 κύματα μετά από τον σάλο που έγινε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ο οποίος καταδικάστηκε σε 5ετή φυλάκιση με τριετή αναστολή και πρόστιμο 10.000 ευρώ για τη δημοσιοποίηση βίντεο με προσωπικές στιγμές με πρώην σύντροφό του, το 2016 (δείτε εδώ πού είναι και τί κάνει σήμερα).

Το μέλλον της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα»

Ωστόσο, η εκπομπή του ΑΝΤ1 έμεινε στον αέρα παρά τις σφοδρές αντιδράσεις των τηλεθεατών καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι οι οποίοι υποστήριξαν πως έπρεπε να κοπεί εξαρχής. Βέβαια, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει αναμένεται να συνεχίσει και την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Το τηλεοπτικό μέλλον των Ράδιο Αρβύλα

Όπως όλα δείχνουν επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ όπου θα τελευταίοι, με την εκπομπή να αναμένεται να κάνει πρεμιέρα λίγο πριν τα μέσα του Νοέμβρη του ’22. Μάλιστα, πρόκειται να δούμε και το «Βινύλιο». Όσο για τα πρόσωπα δεν έχει γίνει ακόμη λόγος αν θα υπάρξει κάποιος αντικαταστάστης.

Ο δικηγόρος του Παναγιωτόπουλου αποκαλύπτει για την περίφημη αγωγή των Ράδιο Αρβύλα - «Δεν έχω λάβει κανένα...»

Νέες πληροφορίες για την πολύκροτη υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, έφερε στο φως το πρωί της Τρίτης 6/6 η εκπομπή Super Κατερίνα. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με αυτές, ο δικηγόρος του άλλοτε μέλους των Ράδιο Αρβύλα, αποκάλυψε για το περίφημο εξώδικο που θα έστελναν οι πρώην συνεργάτες του και το πότε περίπου θα γίνει η δίκη του, ενώ έχει βγει και η ποινή φυλάκισης που ίσως αντιμετωπίσει...

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε στην εκπομπή, πως δεν έχει οριστεί καμία δικάσιμος, και αναμένουν πότε θα οριστεί καθώς μπορεί να είτε στο τέλος αυτής της χρονιάς είτε στις αρχές του 2023.

Μέχρι στιγμής κυκλοφορεί κανονικά, από τη στιγμή που δεν είναι προσωρινά κρατούμενος, ωστόσο έχει βέβαια περιοριστικούς όρους. Η σχέση του με τους Ράδιο Αρβύλα είναι ανύπαρκτη, και σχετικά με την περίφημη αγωγή που θα έκαναν σε εκείνον οι Ράδιο Αρβύλα, ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου αποκαλύπτει πως δεν έχει λάβει κανένα τέτοιο νομικό έγγραφο μέχρι στιγμής.