Το είχε φορέσει ξανά - "Σάλος" με το νυφικό της Τζένιφερ Λόπεζ στον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ

Δεν θα το περιμένετε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το είχε φορέσει ξανά -

Πριν από λίγες μέρες έσκασε σαν βόμβα η είδηση για τον γάμο της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ, ύστερα από 20 ολόκληρα χρόνια. Αφού διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες από το μυστήριο στο Λας Βέγκας, το ένα από τα νυφικά που επέλεξε να φορέσει η τραγουδίστρια έφερε μνήμες στο κοινό από το παρελθόν.

Η ίδια, μάλιστα, αποκάλυψε πως το είχε φορέσει ξανά και όχι, οπουδήποτε, αλλά σε ταινία που έχει πρωταγωνιστήσει. Δεν περάσει πολύς χρόνος πριν ακόμα ο κόσμος ανακαλύψει για ποια περίπτωση πρόκειται, ώσπου ήρθε στο φως το "Jersey Girl", όπου έπαιζε μαζί με τον πλέον σύζυγό της, κάνοντας τους φαν να "λιώσουν".

Το νυφικό της Τζένιφερ Λόπεζ στην ταινία που έπαιζε με τον Μπεν Άφλεκ

«Έχω αυτό το φόρεμα εδώ και πολλά χρόνια. Το φύλαγα και το φύλαγα, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να το φορέσω στον γάμο μου», ακούγεται να λέει στο βίντεο της προετοιμασίες για την τελετή η καλλιτέχνης.

Τζένιφερ Λόπεζ

Αλλάζει το όνομά της μετά τον γάμο και οι φαν γίνονται έξαλλοι

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας μετά από 20 χρόνια σχέσης αλλά και χωρισμών και οι φαν του αγαπημένου ζευγαριού πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Ωστόσο η απόφαση της γνωστής τραγουδίστριας να αλλάξει και το όνομα της μετά το γάμο για χάρη του καλού της φαίνεται να μην ευχαρίστησε και πολύ τους θαυμαστές και κάποιοι δεν της χαρίστηκαν στα social media.

Ο γάμος που όλοι περιμέναμε έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου στις 16/7 στο Λος Άντζελες κάτω από άκρα μυστικότητα, αφού το ζευγάρι πέρα από συγγενείς και φίλους δεν επιθυμούσε να πλησιάσει κανείς. Μάλιστα για να εξασφαλίσουν ότι δε θα βρεθούν αντιμέτωποι με κάποιον επίμονο παπαράτσι η φανατικό θαυμαστή, προσέλαβαν και ειδική ασφάλεια για το χώρο.

Η Λατίνα τραγουδίστρια ενημέρωσε τους φανς της για το ευχάριστο γεγονός μέσω του ιστότοπου οnthejlo.com, όπου η ίδια μοιράζεται βίντεο από σημαντικές της στιγμές.

Η Τζένιφερ Λόπεζ επέλεξε να υπογράψει το συγκεκριμένο άρθρο με το όνομα Jennifer Lynn Affleck, ενώ όπως αποδεικνύεται από τα έγγραφα που υποβλήθηκαν στο Ληξιαρχείο η διάσημη σταρ θα αλλάξει το επίθετό της σε Τζένιφερ Άφλεκ. Ωστόσο στα social media ξέσπασαν αντιδράσεις μετά την απόφαση αυτή, καθώς θεωρήθηκε από πολλούς αναχρονιστική.