Με λευκό μπικίνι στις χλιδάτες ξαπλώστρες του Όναρ - Νέα φωτογραφία από τις διακοπές της Ελένης Μενεγάκη

Από κορμί... βάζει κάτω πολλές 20αρες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με λευκό μπικίνι στις χλιδάτες ξαπλώστρες του Όναρ - Νέα φωτογραφία από τις διακοπές της Ελένης Μενεγάκη

Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της στο MEGA, η Ελένη Μενεγάκη ταξίδεψε στην Άνδρο, όπως κάνει κάθε καλοκαίρι κι όχι μόνο, προκειμένου να απολαύσει τις καλοκαιρινές της διακοπές και να ξεκουραστεί.

Το εν λόγω νησί είναι φυσικά ο πιο αγαπημένος της προορισμός, για αυτό και γιόρτασε εκεί τα γενέθλια της μικρής της κόρης, Μαρίνας, οργανώνοντας μάλιστα μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο, τρικούβερτο γλέντι -διαβάστε εδώ όλο το ρεπορτάζ-

Η όμορφη παρουσιάστρια που αν μη τι άλλο διατηρεί έναν ενεργό λογαριασμό στο instagram, δημοσίευσε το μεσημέρι της Πέμπτης 21/7 στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και την πρώτη της φωτογραφία με μαγιό. Όπως βλέπουμε, έχει επιλέξει ένα ολόλευκο μπικίνι το οποίο κι έχει συνδυάσει με μια εξίσου άσπρη κοντή φούστα.

Την ώρα λοιπόν που η Ελένη Μενεγάκη χαλάρωνε στις χλιδάτες ξαπλώστρες του Όναρ -δείτε εδώ φωτογραφίες του ξενοδοχείου- απαθανάτισε την χαλαρή αυτή στιγμή και την μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Τώρα για το σώμα της τι να πούμε.... Είναι πια επιβεβαιωμένο πως βάζει κάτω άνετα 20αρες!

Με λευκό μπικίνι στις χλιδάτες ξαπλώστρες του Όναρ η Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη με μαγιό

Τα μυστικά της για να διατηρεί την σιλουέτα της

Η καραντίνα, οι γιορτές των Χριστουγέννων αλλά και τα τραπέζια που κάνει κατά καιρούς στο σπίτι της τής προσέθεσαν κάποια ελάχιστα παραπάνω κιλά. Η Ελένη, όμως, δεν τα αφήνει για πολύ... Ξεκινά αμέσως να κάνει τη δική της αποτοξίνωση, ώστε να εμποδίσει την κατακράτηση και αργά και σταθερά, σε διάστημα τουλάχιστον δύο εβδομάδων, τα χάνει. Η βάση της καθημερινής της διατροφής είναι τα τρία κύρια γεύματα, χωρίς όμως να στερείται τα αγαπημένα της φαγητά.

Πάντως το έχει παραδεχτεί κατά καιρούς και η ίδια, ότι είναι λάτρης του καλού φαγητού, μαγειρεύει όμως πια περισσότερο υγιεινά τόσο για την ίδια όσο και για την οικογένειά της, που τα παραπάνω κιλά που βάζει φεύγουν πολύ πιο εύκολα, ενώ κόβει μαχαίρι το αλκοόλ από το τραπέζι... Μάλιστα, το junk food και οι όποιες άλλες παρόμοιες “αμαρτωλές” τροφές δεν υπάρχουν πουθενά μέσα στο σπίτι της, τα έχει απαγορεύσει η ίδια διά ροπάλου εδώ και πολλά χρόνια...

Η δίαιτα της

  • ΠΡΩΙΝΟ:Τοστ με γαλοπούλα, τυρί με χαμηλά λιπαρά ή 2 φρυγανιές με μέλι
  • ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ:Φρούτο ή γιαούρτι, ή μπάρα με μαύρη σοκολάτα
  • ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ:Σαλάτα ή λαδερά χωρίς ψωμί ή όσπρια ή ψάρι
  • ΒΡΑΔΙΝΟ:Κοτόπουλο ή ψάρι στην σχάρα με σαλάτα

Diet tips

  • Πίνει τον καφέ της χωρίς ζάχαρη, με άπαχο γάλα
  • Πίνει 6-8 ποτήρια νερό τη μέρα

Ελένη Μενεγάκη κιλά