Κέρασε όλο το νησί της Άνδρου - Το τρικούβερτο γλέντι που έστησε η Μενεγάκη για τη γιορτή της Μαρίνας

Μουσική στη διαπασών στο ξενοδοχείο Όναρ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κέρασε όλο το νησί της Άνδρου - Το τρικούβερτο γλέντι που έστησε η Μενεγάκη για τη γιορτή της Μαρίνας

Ήταν από τις πρώτες παρουσιάστριες στις αρχές του Ιούλη που ευχήθηκε καλό καλοκαίρι και την επόμενη κιόλας μέρα “πέταξε” από πάνω της το βαρύ make up, τα ψηλοτάκουνα και έτρεξε στον παράδεισό της (δείτε εδώ φωτογραφία να τρώει σε ταβέρνα με τον Μάκη). Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη που δεν έβλεπε την ώρα και την στιγμή να καλοκαιριάσει και να αφιερώσει την ζωή της στην οικογένειά της περνώντας μοναδικές και ανεπανάληπτες στιγμές στα Άχλα. Η Ελένη χαίρεται τα καλοκαίρια της και δεν αφήνει στιγμή ανεκμετάλλευτη.

Ώρες ατελείωτες στην παραλία κάτω από τον καυτό ήλιο με μαγιό και παρεό, μια πετσέτα, ένα βιβλίο και παρέα με τον Μάκη της και την Μαρίνα της. Η λαμπερή παρουσιάστρια μεταμορφώνεται σε μια γυναίκα της διπλανής πόρτας αυτόματα, μια γυναίκα που δεν έχει μάτια παρά μόνο για τον σύντροφό της και τα παιδιά της, μακριά από επαγγελματικές έννοιες, τηλεθεάσεις και προβλήματα. Τα καλοκαίρια της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου στην Άνδρο δικαιωματικά ανήκουν τώρα πια στην Μαρίνα τους αφού τα άλλα τρία παιδιά της παρουσιάστριας έχουν μεγαλώσει και έχουν αποκτήσει διαφορετικές συνήθειες και παρέες...

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Νύχτες και μέρες στο Όναρ με το 8χρονο κοριτσάκι τους που δεν ξεκολλάνε στιγμή από δίπλα του. Στην θάλασσα, στις βόλτες τους, στα γλέντια τους η μικρή Μαρίνα κλέβει την παράσταση μεγαλώνοντας με αγάπη και στοργή και αλλάζοντας με τον καιρό σε μια μικρή δεσποινίδα που τρελαίνει τους γονείς της με τα νάζια της και τις χαριτωμενιές της – έχει το ταμπεραμέντο της μαμάς της και την γλύκα του μπαμπά της. Για αυτές τις στιγμές ζει και αναπνέει η Ελένη. Μια γυναίκα ευτυχισμένη, γεμάτη από τις αγκαλιές των παιδιών της και του άντρα της. Αυτές οι μοναδικές στιγμές συμβαίνουν μόνο στην Άνδρο εκεί που χαίρεται και εκείνη σαν μικρό παιδί και γίνεται σχεδόν... συνομήλικη με το κοριτσάκι της.

Χορός και γλέντια στο νησί για την οικογένεια της Ελένης

Ελένη Μενεγάκη πάρτι μικρής Μαρίνας

Κάθε χρόνο στις 17 Ιουλίου το κοριτσάκι τους γιορτάζει και η Ελένη με τον Μάκη δεν αφήνουν αυτή την ημέρα σε καμμία περίπτωση να περάσει ήρεμα. Από το πρωί επικρατεί γενικός ξεσηκωμός στο σπίτι τους στα Άχλα για λίγους εκλεκτούς και φίλους της οικογένειας. Οι γιαγιάδες της μικρής δηλώνουν παρούσες πάντα για να παίξουν μαζί της και να την ευχαριστηθούν περισσότερο.

Η Ελένη κερνάει όλο το νησί και όποιον ντόπιο τύχει να χτυπήσει την πόρτα της για να της ευχηθεί, ενώ μπαίνει στην κουζίνα για να ετοιμάσει τα καλύτερα φαγητά και γλυκά για το κοριτσάκι της. Η μέρα της κυλάει με φιλιά, δώρα, αγκαλιές, ευχές. Δίπλα στην εορτάζουσα Μαρίνα της λάμπει από ευτυχία και χαρά, ενώ τα τραγούδια που αρέσουν πολύ στην μονάκριβή της πλημμυρίζουν από το πρωί τον χώρο του “Όναρ” ενώ όσο περνάει η ώρα το γλέντι φουντώνει με μαμά και κόρη να πρωτοστατούν στον χορό. Εννοείται ότι τον πρώτο λόγο στο γλέντι έχει και ο μπαμπάς που και αυτός με την σειρά του εκτελεί πειθήνια κάθε εντολή της κόρης του και τρελαίνεται όταν την καμαρώνει.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 20/7, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ