''Έριξε'' το instagram o «Ντάνος» - To βίντεο όπου εξερευνά ημίγυμνος τη σπηλιά του στη Σκιάθο

Κάθε του ανάρτηση προκαλεί πανζουρλισμό στις θαυμάστριες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
''Έριξε'' το instagram o «Ντάνος» - To βίντεο όπου εξερευνά ημίγυμνος τη σπηλιά του στη Σκιάθο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή όπως έγινε γνωστός από το Survivor «Ντάνος», αδιαμφισβήτητα είναι ακόμα στη σκέψη του κόσμου τόσο για τις φοβερές αθλητικές του επιδόσεις και το ήθος του όσο και για το εντυπωσιακό του παρουσιαστικό. Ο πρώην νικητής του παιχνιδιού επιβίωσης βρέθηκε για άλλο ένα καλοκαίρι στον τόπο καταγωγής του την Σκιάθο και από εκεί ανέβασε ένα βίντεο από τη θάλασσα που έκανε τις θαυμάστριές του να παραληρούν με το καλογυμνασμένο κορμί του.

Στον πρόσφατο μάλιστα τελικό του Survivor 5 που έγινε στο Γαλάτσι και το έπαθλο κρίθηκε ανάμεσα στον Στάθη Σχίζα και τον Άρη Σοιλέδη, πολλοί δυσαρεστήθηκαν από την υπερπροβολή των συντρόφων τους αλλά και από τις διαστάσεις ριάλιτι που έχει πάρει το παιχνίδι. Έτσι οι χρήστες του twitter επιδόθηκαν και σε μια σειρά από αναρτήσεις στις οποίες επευφημούσαν τον Ντάνο για το ήθος του και την αγωνιστική παρουσία μέσα στο παιχνίδι.

Το βίντεο του Ντάνου από τη σπηλιά του στη Σκιάθο που ενθουσίασε τις θαυμάστριες

«Η γνωστή σπηλιά μου» επέλεξε να συνοδεύσει ως λεζάντα ο Γιώργος Αγγελόπουλος τη νέα του δημοσιεύση προκαλώντας «χαμό» στο instagram.

https://dai.ly/k2RzRWWdf3cfhJyauCx

Απάντησε στις φήμες που τον θέλουν παρουσιαστή στο Survivor All Star

Πολλά έχουν ακουστεί σχετικά με το αν θα συμμετάσχει στο νέο Survivor All Star , το οποίο εικάζεται πως θα προβληθεί την ερχόμενη σεζόν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, και έτσι το μεσημέρι της Κυριακής 17/7, ο νικητής του πρώτου Survivor, ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στο «Όλα Γκουντ» κλείνοντας και ξεκαθαρίζοντας το θέμα.

«Διαβάζω διάφορα, δεν έχω καμία εικόνα γιατί δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Μου λένε οι φίλοι μου για λεφτά, πολλά λεφτά, πότε φεύγω. Δεν έχω ιδέα. Εγώ κάνω αυτό και είμαι και πάρα πολύ καλά» είπε δείχνοντας το σκάφος του στη Σκιάθο. «Το βλέπω λίγο δύσκολο» είπε για το αν θα του γινόταν πρόταση. «Δεν είναι μόνο οι δουλειές είναι και ο “Φύλακας Άγγελος”, οι δικοί μου άνθρωποι».

«Ποιο All Star; Μπορεί να είναι ένα ριάλιτι που να μην χρειάζεται να είμαι εγώ. Έχει διαφοροποιηθεί τόσο πολύ που να μην μπορώ να το κάνω. Επειδή έχω μια ενημέρωση ότι κάποιοι έκαναν επαφές, δεν είναι ακριβώς all star αλλά οι πιο δημοφιλείς κατά κάποιον τρόπο παίκτες. Εγώ δεν είμαι για ριάλιτι, ξεκάθαρα».