Η Βάσω Λασκαράκη πόζαρε στους δρόμους της Ισπανίας και προκάλεσε πανικό στα social

Δεκάδες αντιδράσεις στο instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Βάσω Λασκαράκη πόζαρε στους δρόμους της Ισπανίας και προκάλεσε πανικό στα social

Πριν από λίγες ημέρες η Βάσω Λασκράκη μαζί με την κόρη της, Εύα αλλά και τον Λευτέρη Σουλτάτο αποφάσισαν να κάνουν ένα οικογενειακό ταξίδι στην Ισπανία. Τόσο η γνωστή ηθοποιός όσο και ο γνωστός μάγειρας είναι αρκετά ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media μιας και απολαμβάνουν να ποστάρουν διάφορα στιγμιότυπα.

Συγκεκριμένα, η Βάσω Λασκαράκη μετά από την ανάρτηση που έκανε με την Εύα όπου βρίσκονται στο μουσείο του Πικάσο, σειρά είχε να δημοσιεύσει μια ακόμη φωτογραφία στην οποία ποζάρει στους δρόμους της Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Barcelona by night ???????? [χθες βράδι αυτά ~ γιατί σήμερα Αθήνα γλυκιά]».

Η ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη

Στιγμές ευτυχίας στο σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου

Στα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόομπιζ είναι αναντίρρητα η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος, οι οποίοι δεν κρύβουν λεπτό τον έρωτά τους. Μάλιστα, πριν λίγο καιρό γιόρτασαν την επέτειό τους από το γαμήλιο πάρτι στη Νάξο (δείτε εδώ επί την ευκαιρία το κοινό που είχε το νυφικό της στους δυο της γάμους).

Πριν από λίγες ώρες, η όμορφη ηθοποιός προχώρησε σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση για τον σύζυγό της τρία χρόνια μετά τον γάμο τους. Συγκεκριμένα, έχει δημοσιεύσει μια φωτογραφία του, στην οποία την έχει ταγκάρει και την έχει συνοδεύσει με μία καρδούλα αλλά και ένα emoji με ένα κοριτσάκι ερωτευμένο που κοιτάζει με αγάπη.

Να υπενθυμίσουμε πως η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος γνωρίστηκαν στην Κρήτη όταν η ηθοποιός ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Το ζευγάρι συναντήθηκε σε κοινή παρέα και έπειτα ο σεφ τής γνώρισε έναν άνθρωπο για να αγοράσει αυτοκίνητο.

Η φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο

undefined