Έσκασαν τα ευχάριστα για τον Άκη Πετρετζίκη - Λίγο πριν γίνει ξανά μπαμπάς έγινε γνωστό πως...

Το ανακοίνωσε με μία ανάρτησή του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Έσκασαν τα ευχάριστα για τον Άκη Πετρετζίκη - Λίγο πριν γίνει ξανά μπαμπάς έγινε γνωστό πως...

Ο Άκης Πετρετζίκης, είναι αδιαμφησβήτητα μία από τις πιο αγαπητές φιγούρες στην τηλεόραση, μιας και πλήθος κόσμου ανυπομονεί για ένα παραπάνω επεισόδιο στην κουζίνα του, προκειμένου να ανακαλύψει τα μυστικά της μαγειρικής!

Ο πετυχημένος και καταξιωμένος σεφ, ο οποίος σε λίγο καιρό θα καλωσορίσει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι του, έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πως συνεχίζει με το Kitchen Lab για ακόμη μία χρονιά.

Ξεκίνησε τα γυρίσματα του Kitchen Lab ο Πετρετζίκης

Για ακόμα μια σεζόν λοιπόν, ο ταλαντούχος σεφ ο Άκης Πετρετζίκης. θα μας κρατάει συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του Alpha, μιας και το "Kitchen Lab” θα συνεχιστεί για ακόμη μία χρονιά, τουλάχιστον από όσο ξέρουμε μέχρι τώρα.

Μάλιστα ξεκίνησε ήδη τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια και το αποκάλυψε μέσω του Instagram, ζητώντας από τους διαδικτυακούς του φίλους να του προτείνουν τι θα ήθελαν να φτιάξει στα νέα επεισόδια.

Έσκασαν τα ευχάριστα για τον Άκη Πετρετζίκη

Έτσι σχολίασε η Μενεγάκη τα γεννητούρια του Πετρετζίκη

Η Ελένη Μενεγάκη στη έναρξη της εκπομπής της την Τρίτη 10/5 έκανε μια πολύ γλυκιά αναφορά μιας και οι εγκυμοσύνες στη showbiz αυξάνονται και η τελευταία είδηση για τα γεννητούρια του Πάνου Ιωαννίδη έπεσαν σαν βόμβα στον χώρο. Η παρουσιάστρια λοιπόν, αφού έδειξε και εκείνη πως ξαφνιάστηκε με την είδηση έκανε ένα σχόλιο, που εκφράζει την αίσθηση πολλών.

Από τη μία έχουμε το παιδί, που περιμένει ο Κουτσόπουλος και από την άλλη πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό πως ο Άκης Πετρετζίκης και η γυναίκα του περιμένουν το δεύτερο τους παιδί. Έτσι λοιπόν τόνισε πως παρατηρεί κάτι πολύ καλό να γίνεται από τους γνωστούς Έλληνες σεφ, μιας και μέρα με τη μέρα ενημερωνόμαστε για άλλη μια εγκυμοσύνη.

«Καλά μας έπιασαν στον ύπνο όλοι οι κριτές του MasterChef. Ξαφνικά διαβάζουμε πως ο Ιωαννίδης γέννησε και έγινε πατέρας. Εγώ δεν είχα καταλάβει τίποτα. Δεν ήξερα καν αν έχει σχέση. Μέσα στις τόσες πληροφορίες που μου έρχονται στα αφτιά μπορεί να μου είχε φτάσει και αυτή. Να είναι ευτυχισμένοι και να χαίρονται για το μωρό τους και όσα θέλουν να λένε. Καλά κάνουν».

«Ο άλλος κριτής πάλι; Ο Κουτσόπουλος; Ο Θείος; Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά οι μάγειρες φουλ πάνε στα παιδιά. Ο Πετρετζίκης δεν πρόλαβε να μας πει για το πρώτο και πάει για το δεύτερο. Κάτι γίνεται!», σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη.