Θρίλερ με την δικαστική διαμάχη Johnny Depp και Amber Heard - «Το δικαστήριο έκανε λάθος και...»

Τι συνέβη;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Θρίλερ με την δικαστική διαμάχη Johnny Depp και Amber Heard - «Το δικαστήριο έκανε λάθος και...»

Μπορεί ο Johnny Depp να πανηγύρισε στο άκουσμα της δικαίωσης του από το δικαστήριο, μετά από μία δίκη που καθήλωσε τον πλανήτη και δίχασε τους πάντες, ακόμη και πολύ δικά του άτομα, μετά τις κατηγορίες που ακούγονταν από την πρώην σύζυγό του, ωστόσο νέες εξελίξεις και πληροφορίες αλλάζουν τα δεδομένα.

Η πλευρά της ηθοποιού Amber Heard, ετοιμάζεται να ασκήσει έφεση κατά της ετυμηγορίας, από την οποία κλήθηκε να πληρώσει συνολικά 15 εκατομμύρια δολάρια στον πρώην σύζυγό της.

Η πλευρά της Amber Heard υποστηρίζει πως έγινε λάθος από το δικαστήριο

Εκπρόσωπος της επιβεβαίωσε ότι η νομική της ομάδα κατέθεσε τα απαραίτητα έγγραφα για έφεση. Μιλώντας στη βρετανική Metro, είπε: «Πιστεύουμε ότι το δικαστήριο έκανε λάθος και εμπόδισε μια δίκαιη δίκη και ετυμηγορία, σύμφωνα με την Πρώτη Τροπολογία. Ως εκ τούτου, ασκούμε έφεση κατά της ετυμηγορίας. Αν και γνωρίζουμε ότι η σημερινή κατάθεση της έφεσης θα πυροδοτήσει αντιδράσεις, πρέπει να κάνουμε κάποια βήματα για να διασφαλίσουμε τη δικαιοσύνη».

Η απάντηση της νομικής ομάδας του ηθοποιού ήταν πως: «Οι ένορκοι άκουσαν τα εκτενή στοιχεία που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης των έξι εβδομάδων και κατέληξαν σε μια σαφή και ομόφωνη ετυμηγορία ότι η ίδια η κατηγορούμενη δυσφήμησε τον κ. Ντεπ σε πολλές περιπτώσεις. Παραμένουμε βέβαιοι για την υπόθεσή μας και ότι αυτή η ετυμηγορία θα συνεχίσει να ισχύει».

Ψηλή και κοκκινομάλλα η νέα γυναίκα στο πλευρό του

Ο Johnny Depp φαίνεται πως έχει προχωρήσει για τα καλά με τη ζωή του αμέσως μετά το τέλος της δικαστικής του διαμάχης με την Amber Heard, αφού όχι μόνο κυκλοφόρησε ένα ολόκληρο άλμπουμ γεμάτο με "μπηχτές" για την πρώην του, αλλά φαίνεται είναι και στα καλύτερά του σχετικά με τα ερωτικά του, καθώς μία κοκκινομάλλα βρίσκεται στο πλευρό του αυτό το διάστημα.

Τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρα, διότι οι δυο τους εμφανίστηκαν την Κυριακή 17/7 στην Ιταλία για ένα μουσικό φεστιβάλ και εκείνη τον βοηθούσε σε κάποια τσάντα που χρειαζόταν μαζί του ο ηθοποιός, ωστόσο ο ίδιος φαινόταν αρκετά ευδιάθετος και αυτό από μόνο του είναι κάτι ευχάριστο και άξιο σχολιασμού, ό,τι και να συμβαίνει ανάμεσα τους. Αυτή είναι η πρώτη τους εμφάνιση μαζί, επομένως αναμένονται περισσότερες πληροφορίες για την σχέση τους.

Johnny Depp

Johnny Depp - Κοπέλα

Johnny Depp - νέα σύντροφος