Οι θαυμαστές της οργισμένοι της γυρνάνε την πλάτη - Η κίνηση της Britney Spears που πυροδότησε την αντίδρασή τους

Τα επικριτικά σχόλια τους

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Οι θαυμαστές της οργισμένοι της γυρνάνε την πλάτη - Η κίνηση της Britney Spears που πυροδότησε την αντίδρασή τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που προκαλεί με αναρτήσεις της, ωστόσο πλέον σύμφωνα με τους θαυμαστές της η κατάσταση έχει ξεφύγει και εκείνη το έχει αρκετά...παρακάνει! Ο λόγος για την διεθνή τραγουδίστρια και είδωλο της ποπ μουσικής, Britney Spears, η οποία δεν σταματάει να ανεβάζει ολοένα και πιο προκλητικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στις τελευταίες της αναρτήσεις μάλιστα είναι εντελώς γυμνή, προκαλώντας την απογοήτευση των πιστών της τόσα χρόνια θαυμαστών, οι οποίοι θεωρούν πως κάτι της συμβαίνει.

Τα επικριτικά σχόλια των θαυμαστών της Britney Spears

Μερικοί από τους φαν της κάνουν tag το όνομα του συζύγου της Σαμ Ασγκάρι, και του προτείνουν να την πάει σε ψυχίατρο. «Λυπάμαι πολύ για σας. Παιδιά σταματήστε να την ενθαρρύνετε παρακαλώ! Είναι ξεκάθαρο ότι χρειάζεται βοήθεια», γράφει ένας χρήστης κάτω από το βίντεο χαρακτηριστικά.

Ήταν παντρεμένοι για 55 ώρες - Ο πρώην που εισέβαλε στον γάμο της

Tο βράδυ της Πέμπτης 9/6, αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με τον σύντροφό της Σαμ Ασγκάρι σε μία πανέμορφη τελετή. Δυστυχώς, βέβαια, δεν πήγαν όλα όπως ακριβώς τα σχεδίαζαν, καθώς ο πρώην την τραγουδίστριας εισέβαλλε στον χώρο και προκάλεσε το απόλυτο χάος. Ευτυχώς, η ταλαιπωρία δεν κράτησε πολύ και μπόρεσε να ολοκληρώσει την ευτυχία της και να αφήσει πίσω της ότι συνέβη.

Δεν πρόκειται, όμως, για έναν απλό πρώην, αλλά για τον Τζέισον Αλεξάντερ με τον οποίο η ίδια ήταν κολλητή φίλη και, μάλιστα, από μικρά παιδιά. Το 2004, όταν ήταν περίπου 22 ετών, οι δυο τους αφού είχαν ήδη γίνει ζευγάρι και ζούσαν έναν τρομερό έρωτα, αποφάσισαν να παντρευτούν στο Las Vegas.

Η Μπρίτνεϊ, όμως, 55 ώρες μετά ζήτησε να ακυρωθούν οι όρκοι που αντάλλαξαν, διότι δεν είχε επίγνωση των πράξεών της. «Μόλις βγήκε και με ρώτησε. Εκείνη έλεγε "Λοιπόν, ας παντρευτούμε". Και εγώ είπα "Σίγουρα. Ξέρεις, ας το κάνουμε αυτό"», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του προηγούμενου συντρόφου της, που έρχονται σε αντίθεση με τα δικά της.

Ο πρώην της Μπρίτνεϊ Σπίαρς