Κι όμως το έκανε! Η Σοφία Χατζηπαντελή έβαψε τα μαλλιά και τα φρύδια της πράσινα

Σοκ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κι όμως το έκανε! Η Σοφία Χατζηπαντελή έβαψε τα μαλλιά και τα φρύδια της πράσινα

Η Σοφία Χατζηπαντελή απασχόλησε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης το τελευταίο διάστημα, καθώς ύστερα από την ανακοίνωση για την συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του GNTM 5, το κοινό, αλλά και πολλοί άνθρωποι από τον χώρο της μόδας έσπευσαν να σχολιάσουν την εμφάνισή της, για το έντονο βάψιμο και τα ενωμένα φρύδια της.

Πρόσφατα, η ίδια αποφάσισε να μας δείξει την αμακιγιάριστη πλευρά του εαυτού της ανεβάζοντας μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί, όμως δεν σταμάτησε εκεί, αφού δεν αποφάσισε να αλλάξει το look με το οποίο έγινε γνωστή και να ξεχάσει το make up. Πήρε την απόφαση να δοκιμάσει κάτι ακόμη πιο extreme, βάφοντας τα μαλλιά και τα φρύδια της σε πράσινο χρώμα και αυτή εικόνα σίγουρα δεν θα περάσει αδιάφορη.

Η Σοφία Χατζηπαντελή έβαψε τα μαλλιά και τα φρύδια της πράσινα

''Επειδή κάποια trolls χρειάζονται μια υπενθύμιση.."

H νέα είσοδος στο GNTM 5 Σοφία Χατζηπαντελή έχει κριθεί όσο λίγοι, αφού τα σχόλια για την ιδιαίτερη εμφάνισή της αλλά και για την καριέρα της δίνουν και παίρνουν. Η ξεχωριστή προσωπικότητά της είναι «Love me or hate me» και έτσι παρά τους πολλούς θαυμαστές, υπάρχουν από την άλλη και πολλοί επικριτές, διάσημοι και μη. Σε αυτούς τους τελευταίους επιχείρησε να δώσει μια απάντηση μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στο instagram, για να τους θυμίσει σε ποιο άτομο και με ποια καριέρα απευθύνονται με προσβλητικό τρόπο.

Ο πλέον συνεργάτης της πάντως και κριτής Γιώργος Καράβας πήρε θέση απέναντι σε όσα ακούγονται για την ίδια αλλά και για την εμφάνισή της. Μίλησε για τη χημεία αλλά και για τις στιγμές που περνούν στα γυρίσματα της νέας σεζόν του ριάλιτι μοντέλων, ενώ δεν παρέλειψε να αποκαλύψει και το πολύ τρυφερό παρατσούκλι που της έχει βγάλει αφήνοντας τους πάντες έκπληκτους!

«Μου άρεσε αυτή η έκθεση για μένα, όποτε το δημοσιεύω επειδή μερικά trolls χρειάζονται μια μικρή υπενθύμιση σχετικά με το σε ποιον νομίζουν ότι μιλούν» έγραψε χαρακτηριστικά η Σοφία Χατζηπαντελή.

H Xατζηπαντελή απαντά στους επικριτές της