Τα "έσπασε" ο Νίκος Βέρτης στη Μύκονο μετά την εμφάνισή του - Η νέα του παρέα στο νησί των ανέμων

Που βρέθηκε ο τραγουδιστής;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα

Ο Νίκος Βέρτης είναι ένας από τους τραγουδιστές της εγχώριας showbiz που δεν προτιμά να μοιράζεται τα προσωπικά του και θέλει το όνομά του να βρίσκεται στην επικαιρότητα μονάχα σχετικά με την μουσική του. Ο ίδιος, λοιπόν, αυτό το διάστημα πραγματοποιεί εμφανίσεις στη Μύκονο στην παραλία του Ορνού και ξεσηκώνει το κοινό κάθε βράδυ, όμως η διασκέδαση είναι κάτι που χρειάζεται και εκείνος.

Έτσι, μετά από την τελευταία του "μουσική παράσταση" βρέθηκε στο μαγαζί όπου τραγουδάει ο Βασίλης Δήμας, ο οποίος σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο νησί των ανέμων, και μαζί τράβηξαν μία φωτογραφία και την ανέβασαν στο προφίλ τους στο Instagram, λαμβάνοντας χιλιάδες αντιδράσεις από το κοινό.

Ο Νίκος Βέρτης σε στιγμές διασκέδασης

Νίκος Βέρτης - Βασίλης Δήμας

Πρώτο τραπέζι πίστα στη συναυλία του στη Μύκονο - Το εξωφρενικό ποσό που πλήρωσαν Βρισηίδα και Μαρτίκας

Λίγες ημέρες έχουν περάσει από τότε που παρακολουθήσαμε τον μεγάλο τελικό του Survivor 5 όπου νικητής του ριάλιτι επιβίωσης αναδείχθηκε ο Στάθης Σχίζας ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ένα μέρος από το έπαθλο των 100.000 ευρώ θα πάει σε φιλανθρωπική οργάνωση.

Από την άλλη, η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν δύο πρόσωπα όπου απασχόλησαν όσο τίποτα άλλο στο φετινό ριάλιτι καθώς είχαν έναν άκρως εκρηκτικό χαρακτήρα. Φυσικά, οι δυο τους παρά την ρήξη που είχαν μεταξύ τους, τους βοήθησε να έρθουν ολοένα και περισσότερο κοντά ο ένας με τον άλλον.

Αποτέλεσμα; Να είναι και οι δυο πλέον τρελά ερωτευμένο. Πλέον, το ζευγάρι δεν διστάζει να δείξει ότι είναι αρκετά ερωτευμένοι μιας και είναι αχώριστοι. Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr τους απαθανάτησε στην Μύκονο σε συναυλία του Νίκου Βέρτη όπου καθόντουσαν στα πρώτα πρώτα τραπέζια.

Να τονίσουμε πως τα ποσά ήταν εξωφρενικά καθώς η σειρά των πρώτων τραπεζιών έχει μίνιμουμ κατανάλωση 15.000 ευρώ (δείτε αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ) .Φυσικά, πραγματοποιήθηκε και ένα μίνι reunion μιας και το παρών έδωσε και η Αθηνά Ευμορφιάδη με τον σύντροφό της.

Αποκλειστική φωτογραφία Βριδηίδας - Μαρτίκα

Μαρτίκα - Βριδηίδα: Αποκλειστική φωτογραφί στη Μύκονο

Αθηνά Ευμορφιάδη με τον σύντροφό της

Reunion για πρώην παίκτες του Survivor 5 στην Μύκονο