Διακοπές για τη Χριστίνα Κοντοβά και την Ada - Εκείνη όμως ζητά την...

Η ανάρτηση στο Instagram

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Διακοπές για τη Χριστίνα Κοντοβά και την Ada - Εκείνη όμως ζητά την...

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει τους τελευταίους μήνες η Χριστίνα Κοντοβά, καθώς έχει υιοθετήσει την μικρούλα Ada, με την επιχειρηματίας και σχεδιάστρια να απολαμβάνει πλήρως τον νέο της ρόλο ως μαμά, ενώ πριν περίπου ένα μήνα έγινε και η βάφτισή της (δείτε εδώ μερικά στιγμιότυπα).

Οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκίνησαν και έτσι και η Χριστίνα Κοντοβά πήρε την κόρη της και ταξίδεψαν αεροπορικώς μέχρι τη Λέσβο. Η σχεδιάστρια ενώ βρισκόντουσαν στο αεροδρόμιο δημοσίευσε ένα χιουμοριστικό βίντεο στο οποίο, ενώ πάνε μαζί διακοπές, η μικρή ζητά τη νονά της, Σίσσυ Χρηστίδου.

Η Χριστίνα Κοντοβά πάει διακοπές με την Ada και εκείνη ζητάει τη νονά της, Σίσσυ Χρηστίδου

Η Χριστίνα Κοντοβά εξηγεί πώς πήρε η μικρή Έιντα το όνομά της

Τη Δευτέρα 13/6 πραγματοποιήθηκε τελικά το μυστήριο της βάφτισης της μικρής Έιντας με νονά τη Σίσσυ Χρηστίδου, αφού πήρε μικρή αναβολή. Μεγάλη συγκίνηση επικρατούσε εκείνη τη μέρα και όλοι οι παρευρισκόμενοι - όχι πολλοί, μιας και έγινε σε στενό κύκλο- απόλαυσαν την χαρούμενη μέρα.

Έκτοτε, η μαμά Χριστίνα Κοντοβά έχει δεχθεί πολλές ερωτήσεις για το μυστήριο, όπως είχε συμβεί και όταν ανακοίνωσε την υιοθεσία της μικρής.

«Έχω άπειρες ερωτήσεις για το όνομα. Από ότι έχω καταλάβει, ονοματοδοσία κάνει το κράτος και η εκκλησία δίνει την ευχή. Παρόλα αυτά ο παπάς δεν είχε πρόβλημα και η Έιντα ήρθε ήδη από την Ουγκάντα γραμμένη με αυτά τα ονόματα» έγραψε η Χριστίνα Κοντοβά.

Σε άλλη ερώτηση για το όνομα της 4χρονης, η ίδια εξήγησε: «Άμπιγκεϊλ είναι το πρώτο της όνομα, αυτό που είχε όταν συναντηθήκαμε και Έιντα ειναι οικογενειακό όνομα (της γιαγιάς του Τζώνυ Καλημέρη που ήταν Αγγλίδα). Χρησιμοποιούμε και τα δύο ονόματα, αλλά κυρίως το Έιντα».

Ανάρτηση Κοντοβά για ονοματοδοσία Έιντας

Ανάρτηση Κοντοβά για ονοματοδοσία