Στην κουζίνα μπαμπάς και κόρη - Η Ελεωνόρα Μελέτη τους καμαρώνει και τους χαίρεται

Η ανάρτηση στο Instagram

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Στην κουζίνα μπαμπάς και κόρη - Η Ελεωνόρα Μελέτη τους καμαρώνει και τους χαίρεται

Η Ελεονώρα Μελέτη αποχαιρέτησε το κοινό και τους συνεργάτες της, σε ένα κλίμα συγκίνησης αφού ένα μέλος της ομάδας αποχώρησε, και έτσι έχει πια την ευκαιρία να αφήσει λίγο τις υποχρεώσεις της και να ξεκουραστεί με την οικογένειά της. Έτσι, θέλησε πρόσφατα να χαλαρώσει και να κάνει θαλάσσια sport και συγκεκριμένα surf, φυσικά παρέα με την κόρη της.

Η τρυφερή μανούλα μάλιστα, μοιράζεται αρκετά συχνά φωτογραφίες από οικογενειακές τους στιγμές, δείχνοντάς μας τις δραστηριότητες που επιλέγει για να απασχολεί δημιουργικά την κόρη της.

Μια από αυτές λοιπόν είναι μαγειρική, κάτι που αρέσει αρκετά στην μικρή Αλεξάνδρα, για αυτό πολλές φορές την βλέπουμε να μπαίνει στην κουζίνα με την μαμά της για να μαγειρέψουν. Αυτή τη φορά όμως, στο πλευρό της ήταν ο μπαμπάς της.

Η ανάρτηση του Μαροσούλη που μαγειρεύει με την κόρη του

Συγκεκριμένα ο Θοδωρής Μαροσούλης δημοσίευσε ένα σπάνιο στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει με την κόρη του, η οποία όπως θα δεις φοράει την στολή του μάγειρα και έχει ετοιμάσει κάτι για εκείνον. Οι δυο τους δείχνουν να το απολαμβάνουν πολύ, με τον μπαμπά να λάμπει από χαρά στο πλευρό της κόρης του.

Στην κουζίνα μπαμπάς και κόρη - Ελεωνόρα Μελέτη

Λατρεύει όλη την οικογένεια η Μελέτη - Οι φωτογραφίες από την κοινή έξοδο με σύζυγο και πεθερό

Πριν από λίγες ημέρες η εκπομπή «MEGA Καλημέρα» όπου παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA έριξε αυλαία για φέτος.

Από την άλλη, το βράδυ της Τρίτης 12/7 η κάμερα του YouWeekly.gr απαθανάτισε την ίδια μαζί με τον άντρα της, Θοδωρή Μαροσούλη αλλά και τον πεθερό της, Ηλία Μαροσούλη σε βραδινή έξοδο. Μεταξύ άλλων, οι τρεις τους έδωσαν το παρών στην συναυλία της Άννας Βίσση.

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες οι τρεις τους ήταν αρκετά χαμογελαστοί ενώ η Ελεονώρα Μελέτη για μια ακόμη φορά ήταν εντυπωσιακή επιλέγοντας να φορέσει ένα αμάνικο τοπ και baggy παντελόνι σε γκρι απαλές αποχρώσεις.

undefinedundefinedundefinedundefined