«Πάτε καλά;» - Τα σερί story της εγκυμονούσας Ιωάννας Τούνη στο Instagram και το μεγάλο ξέσπασμα

Οι αναρτήσεις στα social

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Πάτε καλά;» - Τα σερί story της εγκυμονούσας Ιωάννας Τούνη στο Instagram και το μεγάλο ξέσπασμα

Εδώ και λίγες μέρες έχει γίνει χαμός με την είδηση της εγκυμοσύνης της Ιωάννας Τούνη, από τη στιγμή που η γνωστή influencer το πήρε απόφαση και επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να γίνεται για πρώτη φορά μανούλα μαζί με τον αγαπημένο της Δημήτρη Αλεξάνδρου - αν και μας άγχωσε στην αρχή που δεν έκανε καμία αναφορά στο όνομά του.

Είναι γεγονός πως πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν με την ίδια να μην αντέχει άλλο. Έτσι, σήμερα, το απόγευμα της Παρασκευής 22/7 δημοσίευσε κάποια βίντεο με αφορμή όλα όσα έχει ακούσει τον τελευταίο καιρό, τα δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί και α μηνύματα που έχει λάβει, θέλησε να τοποθετηθεί και να παρακαλέσει να μην την ''βομβαρδίζουν'' με άπειρες ερωτήσεις καθώς δε βρίσκεται στην καλύτερη ψυχοσωματική κατάσταση τον τελευταίο καιρό.

Να υπενθυμίσουμε πως η ίδια σε προχθεσινό στόρι της ανέφερε πως έχει δύσκολη εγκυμοσύνη. Με κάποια ένταση και εκνευρισμό ομολογουμένως η influencer ανέφερε:

Η έκρηξη της Ιωάννας Τούνη για όσα έχει ακούσει τον τελευταίο καιρό

«Καμία γυναίκα δεν είναι υποχρεωμένη να δώσει λογαριασμό για το τι ακριβώς συμβαίνει στο σώμα της ακομα και αν είναι influencer ή celebrity. Μέχρι το μωράκι μου να γίνει τριών μηνών και να κάνω τις βασικές εξετάσεις όπως την αυχενική και να σιγουρευτώ πως είναι καλά, δεν το ανακοίνωσα ούτε στους δικούς μου ανθρώπους. Είναι θέμα υγείας , δε ξέρω πως το έχετε στο μυαλό σας».

Ποιο είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν Τούνη και Αλεξάνδρου;

Λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση που έκανε εκείνη την Δευτέρα 18/7 (δείτε εδώ την ανάρτησή της) η κολλητή της φίλη, Δήμητρα Αλεξανδράκη, έκανε μια υπέροχη δημοσίευση στην οποία έκλαιγαν και οι δυο, ήταν από την ημέρα που έμαθαν τα χαρμόσυνα.

Στην συγκεκριμένη δημοσίευση πέρα από το ότι έδινε τις ευχές της στο ζευγάρι, και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επιτέλους σχολίασε γιατί από τότε που έγινε γνωστό το χαρμόσυνο γεγονός δεν είχε πει τίποτα (δείτε εδώ τι έγραψε), η ίδια η Δήμητρα μάλλον... αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένουν!

φυλο μωρου ιωαννας τουνη και δημητρη αλεξανδρου

Όπως είδατε και στην παραπάνω φωτογραφία η Δήμητρα κάτω από το σχόλιο της Ιωάννας άφησε πολύ συγκεκριμένα emoji, κάποια εκ των οποίων ήταν ένα μωράκι και το σύμβολο για το γυναικείο φύλο! Αν λάβουμε, λοιπόν, υπόψιν ότι είναι ένας άνθρωπος που ξέρει από social media και προσέχει πολύ τι γράφει και που... αυτά τα σύμβολα μόνο τυχαία δεν ήταν!

Κοριτσάκι λοιπόν; Με το καλό, ότι και να είναι καλότυχο κι ευτυχισμένο να είναι!