Μελαχρινός με μούσια και πολύ γοητευτικός - Ο επί χρόνια σύντροφος της Ζώζας Μεταξά

Σπάνιες κοινές τους φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μελαχρινός με μούσια και πολύ γοητευτικός - Ο επί χρόνια σύντροφος της Ζώζας Μεταξά

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παραμένει τα τελευταία χρόνια η Ζώζα Μεταξά η οποία κατά την προσωπική της ζωή για αυτήν και απασχολεί απλά μόνο με τα επαγγελματικά της. Παρόλα αυτά, έχει γίνει γνωστό πως βρίσκεται σε σχέση με έναν αρκετά γοητευτικό άντρα, με τον οποίο και μετρά αρκετά χρόνια σχέσης.

Ο λόγος για τον Αναστάση Ζήση, τον οποίο μας τον έχει δείξει μερικές φορές μέσα από κοινές φωτογραφίες που έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Μάλιστα, σε μια συνέντευξή που είχε παραχωρήσει πριν καιρό η Ζώζα Μεταξά, είχε μιλήσει για την σχέση της ενώ είχε αφήσει ανοιχτό και τ ο ενδεχόμενο γάμου.

«Έχω μάθει από τη ζωή, εκτός από τα καθημερινά, να μην κάνω σχέδια. Είμαι ανοιχτή σε όλα, δεν αποκλείω τίποτα, όταν θα έρθει εκείνη η στιγμή… Μου αρέσει να είναι έκπληξη, όλη μου η ζωή. Η συντροφικότητα είναι σπουδαίο πράγμα, πάντα ήμουν της σχέσης. Έχω σχέση εδώ και πολλά χρόνια και είμαι καλά», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η γοητευτική πρώην σύζυγος του Λευτέρη Πανταζή και μητέρα της Κόνι Μεταξά, η οποία βρίσκεται αυτές τις μέρες στις Μαλδίβες για γαμήλιο ταξίδι.

Ο σύντροφος της Ζώζας Μεταξά

Ο σύντροφος της Ζώζας Μεταξά

Ο σύντροφος της Ζώζας Μεταξά 2

Ο σύντροφος της Ζώζας Μεταξά φωτογραφίες

Ο σύντροφος της Ζώζας Μεταξά φωτογραφίες 3

Η ανάρτηση της Ζώζας Μεταξά με λεοπάρ μαγιό

Η Ζώζα Μεταξά αφού παρευρέθηκε στον γάμο της αγαπημένης της κόρης με την οποία έμειναν αγκαλιασμένες για λίγα λεπτά πριν την μεγάλη στιγμή, φαίνεται πως αποφάσισε να ξεκινήσει το καλοκαίρι της και να απολαύσει λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης στην παραλία. Έτσι, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram, προχώρησε σε μία δροσερή ανάρτηση και προκάλεσε σούσουρο στο κοινό της στο Instagram.

Η ίδια πόζαρε ξυπόλητη επάνω σε έναν βράχο, φορώντας το σουτιέν από το μαγιό της στο πάνω μέρος του σώματός της, το οποίο ήταν και λεοπάρ, ενώ από κάτω φορούσε ένα απλό τζιν σορτσάκι. Δεν είχε ίχνος μακιγιάζ, αλλά παρόλα αυτά, είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Τα μαλλιά της ήταν επίσης ατημέλητα πιασμένα σε κοτσίδα και πίσω της ξεπρόβαλε ένα πανέμορφο τοπίο. Μάλιστα, η φωτογραφία τραβήχτηκε την ώρα που ο ήλιος έδυε, κάνοντας ακόμα πιο ειδυλλιακή την ατμφόσφαιρα, τονίζοντας ταυτόχρονα το υπέροχο μαύρισμά της.

Η Ζώζα Μεταξά με μαγιό

Ζώζα Μεταξά